2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۴ماه اقدامم و هنوز نتیجه نگرفتم , ولی راضیم به رضای خودش هرچی خودش صلاح بدونه همون میشه
خدا جونم دلم خیلی نی نی میخاد میشه زودتر بیاد تو دلم , دوستان میشه دعاکنین نی نی زودی بیاد, مررررسی
2805
من دوازده ساله ازدواج کردم یکسال بعد ازدواجم طبیعی حامله شدم ولی پنج ماهه تو شکمم مرد وبعدش تایازده سال باردار نشدم زیاد رفتم دکتر ولاپاراسکوپی کردم ولی فایده نداشت مشکله من کیست ریز وتنبلی تخمدان ولی دوسال پیش یکماه بعد از عکس رنگی بااستفاده از لتروزول ودوفاستون باردار شدم ولی متاسفانه سه روز بعد از زایمانم دخترم فوت شد حالا هم یکسال اقدام کردم ودارو استفاده میکنم ولی متاسفانه تاحالا نتیجه نگرفتم برام دعا کنید خیلی داغونم
خدا نکنه کسی دچار پروسه سخت درمان ناباروری بشه...من بعد از چندین سال درمان بی نتیجه بالاخره بعد از 11 سال و به لطف خدا موفق شدم... نمیدونم گاهی از یاداوری اونروزها میشینم برای خودم گریه میکنم..خدا نصیب هیچ بنده خدایی نکنه

سلام میبخشید میشه بگید مشکلتون چی بوده؟
من دوسال اقدامم ولی بی نتیجه,تو رو خدا برامون دعا کنید,دیگه خسته شدم,مشکل خاصی هم ندارم, یه جورایی سر مسیله بچه شوهرم بهم خیلی خیلی سرد شده, دیگه دوستم نداره,مطمینم,شبانه روزمون سپری میشه بدون هیچ حرفی,سرد سرد........
من دوسال اقدامم ولی بی نتیجه,تو رو خدا برامون دعا کنید,دیگه خسته شدم,مشکل خاصی هم ندارم, یه جورایی سر مسیله بچه شوهرم بهم خیلی خیلی سرد شده, دیگه دوستم نداره,مطمینم,شبانه روزمون سپری میشه بدون هیچ حرفی,سرد سرد........

انشاالله نی نی دار می شی صبوری کن و منتظر حکمت خدا باش
2810