2777
2789
عنوان

خانما متهل شاغل شما ریز ترین خرجاتون رو خودتوت میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 46 پست
نه دیگه با خانوادم اینجوری نیستم کارای پدرت رو بررسی کن ببین چرا اینجوریه؟شاغله ؟ بازنشسته اس دستش ت ...

من مجردم عزیزم.

پدر من درست نمیشه.میخواستم بدونم زندگی متاهلی هم همینه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بله من پدرم فروشگاه داره هر ماه ازش خرید میکنیم ،پسرم کیک یا چیپسی چیزی برمیداره همونم حساب می‌کنه ن ...

بنطرم اینکه شما برمیدارین طبیعیه بنویسه ولی اونی که خودش میاره خب نه

ولی اشکال نداره گلم خیلی از پدرا حساب‌ گرن  صبوری کن

پدرتون نه. همسرتون خانمای شاغل تو زندگی هم باید خوشون همه چبزشدن رو بگیرن. زندگی مجردی من این جوریه ...

خب ما کلا پولمون داره تو زندگی خرج میشه 

من وقتی حقوق میریزن اول خرجای لازم رو میکنم بعد کم بیارم کارت همسرم رو میگیرم 

ایشونم همینطور 

بنطرم اینکه شما برمیدارین طبیعیه بنویسه ولی اونی که خودش میاره خب نهولی اشکال نداره گلم خیلی از پدرا ...

منم مشکلی ندارم دیگه عادی شده اوایلش تعجب میکردم ولی خب خصلتش کلا همینه دیگه دلش نمیاد چیزی از خودش بده 

من مجردم عزیزم.پدر من درست نمیشه.میخواستم بدونم زندگی متاهلی هم همینه

بستگی ب خودت داره عزیزم 

ببین من اومدم گفتم کل حقوق خودم و خودت دست من باشه ...من برنامه ریزی میکنم ... خداییش برنامه ریزی و فکرمم خوبه ...خلاصه دیده ک درست عمل میکنم و پول ها رو درست خرج میکنم همه حقوق خودشم میده بهم

آهااااا مجردی؟؟؟

لابد پیش خودش میگه این شاغله دیگه

من زمان مجردیم اینجوری نبودم گلم حتی قبض موبایلمو به زور خودم پرداخت میکردم بابام خدابیامرز نمیذاشتن

ولی خب هم من هم خواهر برادرم همیشه دست پر میومدیم خونه بالاخره نمیشه که پول چیپس و پفکمونم حساب کنن و اینکه خرجای دیگه رو بابام پول میدادن بهمون 

تو هر خانواده ایی متفاوته نمیشه قیاس کرد

وای . دیگه چیزی که میاره خونتون رو چرا حساب میکنه؟ اصلا شاید شما نخواهید مگه زوره

پسرمو خیلی دوست داره برای همین همیشه هر موقع میاد دست خالی نمیاد براش یه دونه خوراکی میاره 

بعدش هی میگفتم نیار بابا دستت درد نکنه گف نه اینارو می‌نویسم تو حساب دفتری 😂😕

2810