2777
2789
عنوان

ویروس جدید کودکان 😭

6793 بازدید | 71 پست

سلام 

بچه ها دخترم ۱۷ ام تب کرد سریع بردمش دکتر دارو داد حالش خوب شد ،بعد یک هفته دوتا گوشش درد میکرد ،یک روز صبح پا شد با گریه و تب گفت گوشام درد میکنه دوباره بردم دکتر بهش دارو داد و قطره گوش گفت اگه تا دوروز قطع نشد عکس از سینه و ازمایش بده ،بعد دوروز قطع نشد منم بردم عکس و ازمایش عکس ریه هاش خوب بود ولی ازمایشش نه دستور بستری داد ،از ۲۶ ام تا دیروز بستری بود تبش کاملا کنترل شده بود حال عمومیشم عالی دیروز مرخص شد فقط یک انتی بیوتیکم دادن گفتن تا شنبه بده بهش دیشب اونو بهش دادم ساعت ۳ شب بالا اورد بعدم اسهال شده دوباره ساعت ۹ صبح بهش دادم دوباره بالا اورد و تب کرده بردمش دوباره پیش همون دکتری که مرخصش کرد میگه ازمایشاش خوبه چندتا دارو داده ولی بچم تا میخوره بالا میاره نمیدونم دیگه چیکار کنم الان تبم داره شیاف گذاشتم ولی زیاد نیومد پایین یعنی دوباره برگشتم خونه اول 

توروخدا اگه کسیو میشناسین این ویروسو گرفته بهم بگین ارومم کنین 

راستی ازمایشاشو به دوتا دکتر نشون دادم گفتن خوبه پس این تب از چیه😔

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا مواظبش باش  بخدا یه دختر تو فامیلمون سر همین موضوع دقیقا فوت کرد متاسفانه

😐😐😐😐ممنون که ارومم کردی عزیزم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من پسرم دیروز و پریروز تب کرد ولی امروز حالش خوبه یعنی این ویروس و گرفته؟

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
احتمالا از همون عفونت گوششه،

اره دکتر گفت گوشش هنوز التهاب داره ولی خیلی کم شده یعنی خودشم نمیگه درد دارم

من پسرم دیروز و پریروز تب کرد ولی امروز حالش خوبه یعنی این ویروس و گرفته؟

نمیدونم دختر من اول یکم تب کرد بعد خوب شد باز بعد یک هفته شروع شد 

سلام عزیزم منم درگیر همین مریضی با دخترم بودم تازه خوب شده سه هفته هرجا بگی بردیمش بهش شربت مترونیدازول دادم واس اسهالش و قطره هرشش ساعت و نبات داغ بده بهش 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
وای خدا مواظبش باش  بخدا یه دختر تو فامیلمون سر همین موضوع دقیقا فوت کرد متاسفانه

کاشکی وقتی شعور نداری چجوری حرف بزنی

حداقل شعوره لال موندن داشتی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام عزیزم منم درگیر همین مریضی با دخترم بودم تازه خوب شده سه هفته هرجا بگی بردیمش بهش شربت مترونیدا ...

شما هم شرایطش همینجوری بود یعنی دوروز تب بعد حالش خوب شد بعد از یک هفته دوباره مریض شد؟

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
سلام عزیزم منم درگیر همین مریضی با دخترم بودم تازه خوب شده سه هفته هرجا بگی بردیمش بهش شربت مترونیدا ...

چند روز تب کرد عزیزم بعد چند روز خوب شد؟؟دکتر گفت دیگه قطره نچکون تو بیمارستان انتی بیوتیک وریدی میگرفت حالش خوب خوب شده بود 

2810