بچه ها دخترم ۱۷ ام تب کرد سریع بردمش دکتر دارو داد حالش خوب شد ،بعد یک هفته دوتا گوشش درد میکرد ،یک روز صبح پا شد با گریه و تب گفت گوشام درد میکنه دوباره بردم دکتر بهش دارو داد و قطره گوش گفت اگه تا دوروز قطع نشد عکس از سینه و ازمایش بده ،بعد دوروز قطع نشد منم بردم عکس و ازمایش عکس ریه هاش خوب بود ولی ازمایشش نه دستور بستری داد ،از ۲۶ ام تا دیروز بستری بود تبش کاملا کنترل شده بود حال عمومیشم عالی دیروز مرخص شد فقط یک انتی بیوتیکم دادن گفتن تا شنبه بده بهش دیشب اونو بهش دادم ساعت ۳ شب بالا اورد بعدم اسهال شده دوباره ساعت ۹ صبح بهش دادم دوباره بالا اورد و تب کرده بردمش دوباره پیش همون دکتری که مرخصش کرد میگه ازمایشاش خوبه چندتا دارو داده ولی بچم تا میخوره بالا میاره نمیدونم دیگه چیکار کنم الان تبم داره شیاف گذاشتم ولی زیاد نیومد پایین یعنی دوباره برگشتم خونه اول
توروخدا اگه کسیو میشناسین این ویروسو گرفته بهم بگین ارومم کنین
راستی ازمایشاشو به دوتا دکتر نشون دادم گفتن خوبه پس این تب از چیه😔
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
شما هم شرایطش همینجوری بود یعنی دوروز تب بعد حالش خوب شد بعد از یک هفته دوباره مریض شد؟
اره خیلی ویروس بدیه من خودمم مریض شدم اب بیشتر بخوره اب بدنش کم میشه
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
چند روز تب کرد عزیزم بعد چند روز خوب شد؟؟دکتر گفت دیگه قطره نچکون تو بیمارستان انتی بیوتیک وریدی میگ ...
سه هفته تب اسهال استفراغ گوش درد همین داروها دادم خداشکر خوب شده شربت مترونیدازول هر هشت ساعت بده
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
وای پسر من دیروزو پریروز تب کرد امروز خوبه میشه یکم درمورد بیماری توضیح بدی خودموآماده کنم
دخترم اوایل خیلی اسهال بود دلپیچه بعد استفراغ و تبش گوش دردش شروع شد سه بار بردیمش دکتر سروم دارو زد خوب نشد از عطاری پرسیدم گف نبات داغ بده دکتر بردمش شربت مترونیدازول هر هشت ساعت واس تبش قطره استامینی فن اگ عفونت داره ازیترومایسین هر دوازده ساعت
اخه دیروز بعدظهر تازه از بیمارستان اومدیم تا اموکسی کلاو خورد اینطوری شد دکتر امشب خیلی خونسرد بود نمیدونم چیکار کنم
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
فقطدیروز پریروز تب کرد هیچ علائم دیگه ای نداشت امروز دیگه تب نداشت به نظرتون این ویروس و گرفته؟
شاید گوش درد بوده
دختر منم گوشش عفونت کرده،الان نزدیک به سه هفته و نیمه داره آنتی بیوتیک قوی میخوره دوباره اگر التهاب ...
چرا اینجوری میشن الان چی بهش میدی؟؟؟تبم میکرد؟؟؟