2777
2789
عنوان

ویروس جدید کودکان 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6787 بازدید | 71 پست
اخه دیروز بعدظهر تازه از بیمارستان اومدیم تا اموکسی کلاو خورد اینطوری شد دکتر امشب خیلی خونسرد بود ن ...

شاید به آموکسی کلاو حساسیت داره،بچه های منم حساسیت دارن،دکتر به دختر من بخاطر حساسیتش نداد،یه آنتی بیوتیک دیگه داد

عزیزم عفونت گوش یکم مقاوم هست از همونه  دختر منم گرفت و گوشش ساکشن کردیم

میشه بگی چجوری بود یعنی همینقدر تب میکرد من خیلی نگرانم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید به آموکسی کلاو حساسیت داره،بچه های منم حساسیت دارن،دکتر به دختر من بخاطر حساسیتش نداد،یه آنتی ب ...

اره کلا به انتی بیوتیک حساسیت داره ولی خب قبلا دکتر ضعیف تر میداد روده هاش صدا میداد با یکم اسهال امروز شدید تر شد 

من موندم چرا تب کرده دوباره 

تو عوارض جانبی دارو هم زده تب و اسهال و استفراغ

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
سه هفته تب اسهال استفراغ گوش درد همین داروها دادم خداشکر خوب شده شربت مترونیدازول هر هشت ساعت بده

وای ۳ هفتههههه😪😪😪خدایااااا این چیه دیگه 

به نظرت باز صبح ببرم دکتر 

یا الان زنگ بزنم به دکتر خودش

اره کلا به انتی بیوتیک حساسیت داره ولی خب قبلا دکتر ضعیف تر میداد روده هاش صدا میداد با یکم اسهال ام ...

احتمالا همون حساسیت به دارو هست،یا هنوز عفونت گوشش خوب نشده،مخصوصا عفونت گوش میانی طول میکشه تا خوب بشه،،حتی ممکنه پرده گوش هم یه کم آسیب ببینه ولی بعد خودش ترمیم میشه 

دختر منم دقیقا با امشب میشه ۱۴ روز ۱۰ روز کامل تب داشت خیلی ویروس بدیه  ۳ بار رفته دکتر ۲ تا ش ...

وای خدا تو بیمارستانم پر از بچه بود با همین علائم بچه من فقط ۵ سالشه دلم میسوزه بخدا 

دکترم میگه ویروسه 

ازمایشاش روز اول خیلی بد بودولی دیروز گفتن خوبه میتونی ببریش خونه باز الان تب داره 

احتمالا همون حساسیت به دارو هست،یا هنوز عفونت گوشش خوب نشده،مخصوصا عفونت گوش میانی طول میکشه تا خوب ...

الان چیکار کنم انتی بیوتیکو گفت تا پنجشنبه قطع کن یک وقت باز عفونتش برنگرده🥲

اخه دیروز بعدظهر تازه از بیمارستان اومدیم تا اموکسی کلاو خورد اینطوری شد دکتر امشب خیلی خونسرد بود ن ...

نگران نباش خوب میشه.فقط حواست به تبش باشه بالا نره.تب بر بده

نگران نباش خوب میشه.فقط حواست به تبش باشه بالا نره.تب بر بده

باشه عزیزم حواسم هست 😘

اگر کوآموکسی کلاو میخوره که کلا باید ۱۰ روز کامل بخوره،بعد از ۱۰ روز دوباره ببرش چک بشه،اگرم ۵ شنبه ...

ببین یک قرص اسمشم سفورکسیم ۲۵۰ میگن همون اموکسی کلاوه 

ببین یک قرص اسمشم سفورکسیم ۲۵۰ میگن همون اموکسی کلاوه 

نه آموکسی کلاو نیست،اینم آنتی بیوتیک قوی هست برای انواع عفونت‌ها میدن،،فکر کنم همینم تا ۱۰ روز باید مصرف کنن مطمئن نیستم،ولی هروقت دیگه نخواستی دارو بدی حتما دوباره ببرش دکتر که چک بشه

2810