2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
هعی قشنگم تو ووضاعت چطوریه ؟؟ تا کجاها رسیدی روری چند تادتست امیدی داری ب قبولی 

چند روزه خیلی حس بدی به خودم دارم  حتی یدونه تستم نزدم و گزارش الکی میفرستم برا مشاورم 

خیلی حالم بده احساس پوچی شدید میکنم 

میدونی همسنام حتی پز دانشگاه آزادی که میرن رو هم برام میدن و خیلی حس بدیه میدونی اخه حتی یه ذره تلاشم نکرده و پزشم میده خب من میتونستم همون رشته مزخرفی که اون دانشگاه ازاد میخونه رو امسال دولتی برم ولی نرفتم اونوقت میاد پزشو میده 

یا یکی دیگه از اقوام رتبش دوهزار تا بیشتر از من بود اما چون. منطقه سه بود و استانشون ظرفیت بیشتر داشت قبول شد و من نشدم یه نگاه بالا به پایین دارن 

بقیه فامیلام اصلا سر درنمیارن رتبه و تراز چیه فقط میدونن که فلانی میره دانشگاه و من نمیرم پس من باهوش نیستم 

درحالی که من دیپلم متفاوت از کنکوری که میدم دارم و سختتره برا کن و از طرفی من دوازده سال تحصیلی رو همیشه جزو نفرات  اول کلاس و مدرسه بودم 

خیلی دلم پره امروز احساس پوچی شدید میکنم انگار ته چاهم هیشکی صدامو نمیشنوه  نجاتم بده و خودمم واقعا خسته شدم تقریبا ۹ ماهه که هیچ تفریحی نرفتم و حتی الانم دوس ندارم از خونه برم بیرون  

خیلی حال مضخرفی دارم 

ببخشید اگه زیادی انرژی منفی دادم ولی امروز واقعا خستممممم

چند روزه خیلی حس بدی به خودم دارم  حتی یدونه تستم نزدم و گزارش الکی میفرستم برا مشاورم&nb ...

خوب کردی عزیزم اومدی گفتی. 🙂💔

هعی هیچ کس. بهتر از مت درکتون نمیکنه تازا من ۲۴ سالم شد چی بگم دیگ ینی ۲۴ سالن داره میشه خب سال جدید شد ۴۰۳ 

شاید الان درکم کنی چی میکشم 

ولی خب واقعا دانشگاه آزاد پز دادن نداره خودت هم میگی ک میتونستی بری 

عاها دانشگاه آزاد ی چیزیش پز داره پوللللللل هر کی بره پولدارههه ن خدایی از چی آزاد دوستت پز میده؟ این اگ ی رشته خوب دولتی قبول میشد دیگ چیکار میکرد؟؟

حالا حرفام درک میکنی رفیق ؟؟ میبینی چی میکشم چ زجری دارم خب تنها نیستی میبینی تو درد و رنجی میکشی تنها نیستی منم هستم 

اگ تا الان خوب میخوندی واسه کنکور خوب بازم ادامه بده 

ولی راستش ب مشاورت بگو همین ک حالت خوب نیست باید اوکیش کنه وظیفه اونه 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اجی باید از مشاور بپرسم اگه رهگذر انلاین شد شماره مشاورش رو داد حتما میپرسم.چقد بد تو هم امسال ف ...

آبجی دوباره ه بهش گفتم ک ایتا یا شاد داری یا اگ نداری ی شماره یا آیدی دیگ بده برای دوستم هنوز سین نزده ولی بزنه خبرت میدم گل 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من خودم میتونم بخونم ولی وقتم کمه.نمیرسم تست سطح بالا مثل ای کیو بزنم.یا موج ازمون استفاده کنم. میخ ...

عآره حتما ازش بپرس من سین بزنه پیامم خبرت میدم فقط ی آیدی چیزی بتونین با هم در ارتباط باشین تمومه 

عزیزم زیست رو منم آی کیو کار میکنم.اما مثلا خیلی سبز شیمی سطحش پایینه نسبت به کنکور فک کنم. چون مشا ...

ن شیمی خیلی سبز سطحش بالاست آبجی خیلیم بالاست 

الکی نمیگم 

ی کتاب تست امید مصلایی ب عنوان ی کتاب خوب پیشنهاد داد واسه تست زدن

واقعا دیگ مث گدشته آسون نیس 

حتی تستاش از خود تستایی ک توی فیلما کار میکنن خیلیییی سنگین تره اما خیلی سبز چاپ جدید قدم ن اصلا خیلی آسونه 

چاپ امسال دانلود کن بزن 

عزیزم زیست رو منم آی کیو کار میکنم.اما مثلا خیلی سبز شیمی سطحش پایینه نسبت به کنکور فک کنم. چون مشا ...

از همین مشاورم بپرس گل نگران نباش درست میسه

عزیزم قبلا مشاور گرفتم خیلی بدرد نخور بود.با اینکه دوتا لیسانس مشاوره از دانسگاه تهران گرفته بود.فک ...

خاک عالم وای ینی چی میگفت برات برنامه چی بنویسم 

مثلا این برنامه ای برام مینوسه منم گزارش کار دادم تعداد تستاش میدونه من سرعتم پایینه نمیگ ۵۰ تا بزن هر ددس میگ ۳۰ تا بعد میگ فقط زوج ها رو بزن ک کل اون مبحث ی دور تست زده باشی چون واقعا الان وقت نمیشه 

تورو هم راهنماییت میکنا من وسواس داشتم میخواستم یکی یکی همه تستا بزنم 

سلااام عزیزهههه دلمم😍🩵❤️

فیزیک 30 تا تست
از اتم و هسته چهار دوازدهم
2h
....
شیمی 30 تا تست
از مفاهیم فصل دو دهم و از ظرفیت گرمایی و گرمای ویزه فصل ۲ یازدهم
3h
...
زیست هم فیلم دیدم گفتار ۱ فصل ۲ دوازده

3h
...
زمین نصف فصل ۳
1h

جمعا9h و 60 تا تست

خوب کردی عزیزم اومدی گفتی. 🙂💔 هعی هیچ کس. بهتر از مت درکتون نمیکنه تازا من ۲۴ سالم شد چی بگم دیگ ...

اره واقعا میفهممت  خیلی سخته.   میدونی واسه همینه که میگم امسال هرچی قبول شم میرم  حداقل اسم دانشجورو یدک میکشم و کسی ام دیگه پزشو نمیده بهم   

حرفای دیگران واقعا اذیت کنندس  من که. دیگ روانی شدم ولی از شنبه دوباره میخام صد خودمو بزارم  تو ام شروع کن دوباره صد خودتو بزار بقیشم بسپر دست خدا. انشاءالله هرچی که صلاحمونه قبول بشیم  شاید اون رشته هایی که دوستشون داریم  برامون. خوب نیس .... ولی کلا. پیشنهاد میدم امسسال خوووب بخوون هرچقد کم باشع وقتت ولی بخون  بعدشم هرچی قبول شدی برو. در برابر سرنوشت مقاومت نکن شاید جور دیگه شد که از چیزی که فکرشم میکردی بهتر شد 💚

ن شیمی خیلی سبز سطحش بالاست آبجی خیلیم بالاست  الکی نمیگم  ی کتاب تست امید مصلایی ب عنوا ...

هعی خواهر یه گوشی بدرد نخور هنگ با یه صفحه کوچیک دارم نمیشه از روش بخونم.

یه فیلمم تا بیام ببینم مرده و زندم میام جلو چشمم

خاک عالم وای ینی چی میگفت برات برنامه چی بنویسم  مثلا این برنامه ای برام مینوسه منم گزارش کار ...

آجی اصلا خیلی داغون بود.جلسه 150 هزار تومن دوسال پیش با بدبختی جور میکردم میرفتم.بهش میگفتم خیالپردازی دارم میگفت:ببین فکر نکن برنامه تو انجام بده.

جالبه میگفت زرنگ و باهوشی ولی هدفتو نزار پزشکی برو پرستاری و آینده راحت تری داری.

اعلام نتایج پیام داد چیکار کردی گفتم به لطف تو همون پرستاری هم قبول نشدم.

خاک عالم وای ینی چی میگفت برات برنامه چی بنویسم  مثلا این برنامه ای برام مینوسه منم گزارش کار ...

دمت گرم آجی رسوندی به 60 تا تست روزانه.دلم روشنه که امسال قبول میشی💛💜

هعی خواهر یه گوشی بدرد نخور هنگ با یه صفحه کوچیک دارم نمیشه از روش بخونم. یه فیلمم تا بیام ببینم مر ...

منم وضعم همینه با گوشی فیلم میبینم کتاب تست هم ندارم فقط زیست دارم 

دمت گرم آجی رسوندی به 60 تا تست روزانه.دلم روشنه که امسال قبول میشی💛💜

هعی خواهر گلم متغیر اگ فیلم ببینم خیلی کم میشه

اره واقعا میفهممت  خیلی سخته.   میدونی واسه همینه که میگم امسال هرچی قبول شم میرم  حد ...

راستی چند سالت هست💔؟؟ عاره تو هر چی قبول شدی برو 

ابجی من خیلی زجر کشیدم 

نمیتونم هر چیز چرتی اوردم برم مثلا من پارسال علوم ورزشی اوردم اخه این چ رشته ای هست بعد این همه سال پشت کنکور برم علوم ورزشی بخونم بشم مسخره خودم و خاص و عام اخه🥲 هعی خدا 

سرنوشت لعنت ب سرنوشتی ک قرار ه این باشه 

2810