2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3350 بازدید | 226 پست
آجی اصلا خیلی داغون بود.جلسه 150 هزار تومن دوسال پیش با بدبختی جور میکردم میرفتم.بهش میگفتم خیالپردا ...

هههههههه وقتی میدید خوب نیست همون موقع عوضش میک دی این دیگ چ خری بود واقعا 

ینی چی فکر و خیال نکن مگ میتونی جلوش بگیری مث این میمونه ب خودت بگی گرسنه نشو میشه ؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم نمیدونه واسه کدوم مشکلش غصه بخوره

هعی من ک کنار اومدم باهاش

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

هههههههه وقتی میدید خوب نیست همون موقع عوضش میک دی این دیگ چ خری بود واقعا  ینی چی فکر و خیال ...

اسکل بود دیدم بدرد نمیخوره دیگه نرفتم.

بهش گفتم کند خوانم میگه طوری نیس خودم هر گفتار زیست رو تو یه هفته میخوندم.

مرتیکه همینجوری خوندی که به جای دندون و پزشکی روانشناسی اوردی

راستی چند سالت هست💔؟؟ عاره تو هر چی قبول شدی برو  ابجی من خیلی زجر کشیدم  نمیتونم هر ...

۲۲

خب اگه هیچوقت قبول نشدی چی؟

تا اخر عمر پشت کنکور؟

بنظرم با یه روانشناس صحبت کن یکم ذهنیتتو تغییر بده 

خدای نکرده پافشاری رو یه چیزی که بدست نمیاد اخرش میشه تباهی 

چون  شکست های پشت هم افسردگی و نا امیدی رو  تشدید میکنن 

من اگه امسال قبول نشم و دوباره پشت کنکور بمونم. میدونم دیگه سال بعد  اصلا ازم بعید نیس خودکشی کنم

همین امسالم  کلی بهش فکر کردم ولی خودمو اروم کردم که. شاید سرنوشت جور دیگه و بهتر رقم خورد 

میدونی هیچی ارزش اینو نداره حال روحیتو بد کنی. 

سعی کن کنار بیای و تموم کنی این بازی کثیف کنکورو 

خدا لعنتشون کنه یکاری کردن این مافیای کنکور  که  ماها به خودکشی ام فکر میکنیم. 

۲۲  خب اگه هیچوقت قبول نشدی چی؟ تا اخر عمر پشت کنکور؟ بنظرم با یه روانشناس صحبت کن یکم ذهنیت ...

من اگ قبول نشم همین امسال خودکشی میکنم 🙂🙂🙂

روانشناس چی بگ بهم عزیزم 

بگ کنکور مهم نیس منم ی عاره جون عمت بهش میگم میام بیرون

توام ۲۲ سالت ی سال کوچیکتر از من پس درکم میکنی بیا بغلم😔💔

امیدوارم امسال دیگ قبول شی خواهر هعیی

سلام اجی گل بخدا مقاومت نیست اخه من الان اگ فدات شم ازت بپرسم چ راهی بنظرت برام هست  میگی اولی ...

سلام رهگذر تمام تاپیک هات و خوندم تا الان 

لحظه لحظه زندگی رو نوشتی که با تمام وجود تجربه کردم 

تا الان فقط خواننده تاپیک هات بودم و نظری ندادم

اما جایی که نوشتی تا باشگاه... 

وادارم کرد جوابتو بدم حتی تا اینجا هم مثل خودم بودی حتی اون علاقه ریزت 

حتی‌ هنر نداشتنت به خیاطی وهزار تا شغل کوفت 

من حتی دنبالش هم رفتم اما راضی نبودم 

اگه تو 40 هزار شدی من شدم 100 هزار. 

همههه مونده بودن همههه تیکه انداختن جوری که عمم میگف شیرینی ریدنت و کی میدی؟! 

دوباره کنکور دادم بازم نشد میگفتم الا بلله پزشکی 

داداشم مقاومتم و شکست 

میدونی چرا؟ چون 8 سال پشت کنکور مونده بود بخاطر پزشکی 

رفت سربازی دید پعععع هیچ خری نیست حتی لیسانسش هم لنگ بود نگرفته بود چون از پیام نور هی مرخصی می‌گرفت درس بخونه از اونورم نمیتونست توانشو نداشت 

اگه تو پدر داری هزینه کرده برات 

داداش من با پای عمل کرده میرفت کارگری پول کتاباشو دربیاره بخره چون بابام گفت من دیگ کاری بهت ندارم مایه ننگ منی ولی بازم کور بود میگف فقط پزشکی و کنکور 

یعنی از داداش من مقاومتت بیشتره؟؟ 

قطعا نیست رهگذر مطمئن باش 

خلاصه رفت سربازی دیدی هیچی نیست نقطه صفر زندگیه 

وقتی برگشت بعد دوسال کلا یه آدم دیگه ای شده بود 

اون مقاومت رفته بود و حتی میگف من اصلا علاقه نداشتم. چقدر برای خودم بزرگش کردم 

رفت تو کار آزاد وام گرفت زد تو کار بازار مغازه زد یه قرون هم بابام نداد بهش الان 3 تا ماشین داره 

داره ازدواج میکنه و خیلییی خوشحاله 

میگه چقدر خوب ک پزشک نشدم 

بخدا فکر میکنی وقتی اون پول بیاد دستت پولی که مال خودته تلاش کردی ماشین خریدی میگی گور بابای پزشکی 

بهت قول میدم هدفی که قراره ناراحتت کنه افسزدت کنه 

ارزش نداره یبار فکر کردی بهش؟ لحظه لحظه زندگی تو داری از دست میدی جوونیت رفت باز بفکرشی؟ 

پست بعد راجب خودم میگم بهت 

سلام اجی گل بخدا مقاومت نیست اخه من الان اگ فدات شم ازت بپرسم چ راهی بنظرت برام هست  میگی اولی ...

خلاصه منم کپی داداشم از هر ژن که بگی 

رفتم تجربی خوندم خوندم تا کرونا هم اومد تر زد بهم سال اول شدم 100 هزار منطقه 

اونجا داداشم فهمید یه ورژن بدتر از خودشم 

یکسال بهم فرصت دادن موندم پشت شدم 43 هزار 

اونجا داداشم دید نمیشه مقاومتم و شکست فرستاد باشگاه 

باور کن باور کن به تنها چیزی که اون لحظه علاقه داشتم اون وزنه ها و دمبل ها بود. 

خانوادم دیدن اینجوره هی نشستن حرف حرف برو رشته تربیت بدنی کجا؟؟ ورودی بهمن پیام نور

داداشم راضی نشد نیم سال بیشتز بمونم که بخوام برم دولتی 

روز به روز افسرده تر و چاقتر میشدم 

خلاصه رفتم دانشگاه خیلی خوب بود شنا فوتسال بسکتبال ژیمناستیک رزمی تنیس هر چی که بگی داشت 

اما خب من چون یکم ارتباطاتم با بقیه خوب نبود بخاطر اون دوسال حال بد روحی و البته بعد چند سال اونجا درسارو میخوندم 

رفته رفته علاقه مند شدم و شاگرد اول شدم بهم حسودی میکردن البته که برای منم مهم نبود. 

به خدا قسم به جون داداشم که عاشقشم الان بیان بگن بیا برو بذون کنکور پزشکی قبول نمیکنم تازه فهمیدم یخدا جو بوده همش تا حدی فک میکردم عاشقشم عکس دانشگاه تهران میدیدم گریه میکردم. دیگه مطمئنم توام همینی 

فقط نیاز داری مقاومتتو بشکنن 

میدونم فک میکنی تو هیچ کاری خوی نیستی 

کار ما درس خوندن نیست رهگذر بهت قول میدم 

برو رشته ای ک فک میکنی یه ذره بهش علاقه داری 

رفته رفته ذهنت وفق میده خودشو و از اون حال بد درمیای 

اطرافیان هم برن تو کو. نت

یه منم زیاد میگفتن الان خودشون بدترن

میری کلاس مربیگری مدرک میگیری جایگاه اجتماعی پیدا میکنی حالت خوب میشه 

میدونم حستو 

چون هیچ جایگاهی تو اجتماع نداری حالت بده 

مطمئن باش بهت قول میدم هر چی بشه از الان بهتری

پیشنهادم اینه بهت از الان تا کنکور بخون 

تربیت بدنی دولتی قبول شو زور بزن 30 هزار حله 

روزی 20 دقیقه هم ورزش کن آزمون عملی خوب بدی تمومه 

دانشگاهتون استخر و سالن و همه چی داره رایگان صفا کن. متأسفانه من از این نعمت محرومم 

نزار هیچکس حالت و بد کنه یکسال اول به هیچ عنوان نزار

5 سال برای پزشکی تلاش کردی 

اصلا به عنوان استراحت و حال خوب برو این یکسال زندگیت رشته ای که یه کوچولو علاقه داری 

فک کن داری آنتراک میدی به خودت

حتما حتما تو این یکسال کتاب بخون از کتاب کمال‌گرا نباشیم تا زندگی خود را دوباره بیافرینید و.... 

کامل کتاب های کنکوریت هم جمع کن کلا به مدت یکسال قراره زندگی کنی 

مطمئن باش اون یکسال اصلا رو زندگیت حساب نمیشه. 

حواست باشه کوچکترین جرقه ای دوباره برت میگردونه پله اول 

من داداشم ازدواج کرد نیست کنارم وابسته بودم برگشتم پله اول حالم دوباره بد شده انگار ناراضیم از همه چی 

ولی باز میگم نه اگه پشت بودم خیلییی بدتر بوذ

سلام رهگذر تمام تاپیک هات و خوندم تا الان  لحظه لحظه زندگی رو نوشتی که با تمام وجود تجربه کردم ...

سلام گلم داداشت چجوری مقاومتت رو شکست؟؟

چی گفت بهت ک راضی شدی؟؟

من تو خونه هیچ پشت و پناهی ندارم هع

شاید باورت نشه امسال تربیت بدنی روزانه بهترین دانشگاه شهر خودم نزدیک خونه قبول شدم ولی نرفتم 🙃

ک چی اهه خواهر من میرفتم این رشته رو مگ میخوام برم خوش بگذرونم 💔

آیندم برام مهمه خودم همین الان مربی نینجام ولی واقاا من خودم فهمیدم حوصله این کارا باشگاه و التماس کنم ی شاگرد بیا ی ماه ۳۰۰ تومن بهم بده ندارم آبجی 

ترجیح دادم مث ی آدم عاقل زجر بکشم پشت کنکور آینده داشته باشم 

ببین من همین الانم مربیم اونم نینجا ولی خب واقعا تربیت بدنی دیگ ب چ دردم میخوره🥲 

خلاصه منم کپی داداشم از هر ژن که بگی  رفتم تجربی خوندم خوندم تا کرونا هم اومد تر زد بهم سال او ...

ابجی برم تهش چی میخواستم امسال میرفتم واقها نمیتونم با این تمه تلاش گند بزنم ب زندگیم و آیندم ته این رشته اینه بشینی در بست استخدامی بیاد یا باشگاه بزنی 

من باشگاه رو الانم دارم ک نمیخوام دیگ میگم من حوصله التماس کنم شاگرد بیاد ندارم یا اینقدر بشینی تا استخدامی بدی معلم بشی 

من ی چیزی میخوام باهاش برم سرکار مث پرستاری نمیدونم ی رشته خوب 

۲۴ سالم داره میشه دیگ ابجی چ زمانی واسه استراحت منه وقتی ۳۰ سالم شد 😔؟

حواست باشه کوچکترین جرقه ای دوباره برت میگردونه پله اول  من داداشم ازدواج کرد نیست کنارم وابست ...

💔💔💔 خوشبحالت ب خاطر داداشی داری حمایتت کرد هم نم بازم هست خوشحال باش حالش خوبه

ابجی برم تهش چی میخواستم امسال میرفتم واقها نمیتونم با این تمه تلاش گند بزنم ب زندگیم و آیندم ته این ...

عزیزم همین تفکرت باعث میشه تا 30 سالگیت نه روحیت درست بشه نه تو درسات موفق بشی 

کمال‌گرایی به شدت هم کمال‌گرا هستی ماهم بودیم که داداشم تا 26 پشت بود حرف هیشکی قبول نمی‌کرد 

دوما چرا فکر کردی ارزش یک مربی از دکتر مهندس کمتره؟؟ 

این کمال‌گرایی بزار کنار بزار من بهت بگم تهش چیه 

همین فرمون بری جلو کارت تمومه 

افسردگی تو، تو لول آخره حتی خودکشی تو فکرته 

مقاومت من با تکرار شکست 

مدام تو گوشم همین حرفایی ک بهت زدم خوند خوند تا قبول کردم 

وگرنه دفعه اول که گفت حتی دعوامون شد 

💔💔💔 خوشبحالت ب خاطر داداشی داری حمایتت کرد هم نم بازم هست خوشحال باش حالش خوبه

خدا کنه 

فعلا که داره ازدواج میکنه کلا بهم ریختم

یه سری اخلاقاش هم فرق میکنه 

منم مث تو فک میکردم حامی خوبیه ولی الان میگم فقط خودم میتونم به داد خودم برسم

2810