2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
اره متاسفانه مشاوره خوب الان خیلی کم شده منم به رهگذر گفتم که آیدی شو بده چون گفته بود خیلی خوبه هنو ...

من خودم میتونم بخونم ولی وقتم کمه.نمیرسم تست سطح بالا مثل ای کیو بزنم.یا موج ازمون استفاده کنم.

میخوام از مشاور رهگذر بپرسم ببینم با این شرایطم امسال قبول میشم.اگه گفت اره که باهاش مشاوره میگیرم.اگرم گفت نمیشه شاید از تابستون باهاش مشاوره بگیرم واسه سال بعد

من خودم میتونم بخونم ولی وقتم کمه.نمیرسم تست سطح بالا مثل ای کیو بزنم.یا موج ازمون استفاده کنم. میخ ...

گلم من خودم برای زیست ای کیو کار میکنم 

برای فیزیک و شیمی و ریاضی وقتی فیلم ببینی میتونی سطح بالاتر هم کار کنی یا هر شب ازشون روتین داشته باشی 

میتونی عزیزم امسال نخونی بزاری برای سال بعد؟ 

منم پارسال دقیقا اسفند گفتم دیگه نمیشه ولش کردم ولی اگه خونده بودم مثل کسایی که از اسفند شروع کردن بودن توی سایت که مامایی قبول شدن تاپیک معجزه من در کنکور رو بخون بزن توی گوگل

:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من خودم برای زیست ای کیو کار میکنم  برای فیزیک و شیمی و ریاضی وقتی فیلم ببینی میتونی سطح ب ...

عزیزم زیست رو منم آی کیو کار میکنم.اما مثلا خیلی سبز شیمی سطحش پایینه نسبت به کنکور فک کنم.

چون مشاور ندارم خودم تصمیم گرفتم فقط از کتاب تست ریاضی فیزیکم تست های کنکور رو فقط حل کنم که زودتر تموم بشن.بعدش فقط آزمون آزمایشی بزنم.با خودم میگم آزمون قلمچی و ماز و گاج و مدارس برتر و گزینه دو بزنم بهتره تا تستای کتاب تست.حالا نمیدونم کارم درسته یا نه.

گل نمیتونم بزارم سال بعد.خانوادم همین امسالم بزور اجازه دادن که بمونم.میگن هر رشته ای دوس داری برو فقط برو دانشگاه.تو خونه عمرتو تلف نکن.

گلم من خودم برای زیست ای کیو کار میکنم  برای فیزیک و شیمی و ریاضی وقتی فیلم ببینی میتونی سطح ب ...

اره خوندم تاپیکشو.ولی چه فایده اصلا بگن یه نفر تونسته تو یه روز رتبه یک بشه.بازم من و تو پشت کنکوری هستیم و فرقی به حالمون نداره😢

عزیزم زیست رو منم آی کیو کار میکنم.اما مثلا خیلی سبز شیمی سطحش پایینه نسبت به کنکور فک کنم. چون مشا ...

اره خیلی سبز نسبت به کنکور سطحش پایین تره 

درست میگی ازمون های آزمایشی هم خیلی مهمه تست هاشو بزنی باز از یک مشاور سوال کن

نه عزیزم نگفتم که بخونی برای سال بعد خانواده خودم اجازه نمیدن دیگه باید همه تلاشمونو برای امسال کنی چند نفر توی تاپیک رهگذر گفتن مشاورشون خیلی خوبه دلم میخواد یه مشاور خوب ثبت نان کنم و بخونم خودمو از این وضعیت نجات بدم

اره خوندم تاپیکشو.ولی چه فایده اصلا بگن یه نفر تونسته تو یه روز رتبه یک بشه.بازم من و تو پشت کنکوری ...

دقیقا همین طوره انشالله امسال تلاش کنیم یه رشته خوب قبول بشیم درسته دانشگاه خیلی سخته ولی حداقل تکلیف مون مشخص میشه 

اره خیلی سبز نسبت به کنکور سطحش پایین تره  درست میگی ازمون های آزمایشی هم خیلی مهمه تست هاشو ب ...

اره اجی باید از مشاور بپرسم اگه رهگذر انلاین شد شماره مشاورش رو داد حتما میپرسم.چقد بد تو هم امسال فرصت داری.تکلیفمون اصلا روشن نیس.نمیدونیم با خودمون چندچندیم

دقیقا همین طوره انشالله امسال تلاش کنیم یه رشته خوب قبول بشیم درسته دانشگاه خیلی سخته ولی حداقل تکلی ...

انشالله.سختی دانشگاه طوری نیس.ما که الانم داریم سختی میکشیم منتها الان بیفایده

اره اجی باید از مشاور بپرسم اگه رهگذر انلاین شد شماره مشاورش رو داد حتما میپرسم.چقد بد تو هم امسال ف ...

اره گلم منم فقط همین امسال رو فرصت دارم هر رشته ای ازاد هم به خاطر هزینه ها نمیتونم برم باید بخونم که دولتی قبول شم

نه متاسفانه چیزی نخوندم و سطح درسیم صفره 

اگه هدفت اینه که فقط یه رشته خوب قبول بشی  حتما میتونی.رزیدنت اتاق عمل، هوشبری،پرستاری اینا رو میاری.

اما من هدفم پرشکیه واسع همین شک دارم بشه یا نه

پرستاری مامایی دوست دارم قبول شم  فیزیو هم خیلی رشته خوبیه ولی به نظر میاد قبولیش سخته

میانگین درصدات40 باشع پرستاری قبولی.اره فیزیو هم خوبه رتبه بیشتری میخواد.کاش منم علاقم به پرستاری بود امسال میرفتم

2810