2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
کلا مثل روانشناسا حرف میزنم مث دیوونه ها عمل میکنم😂😂

چرا ینی الان خوب نیستی

راستش من حس نمیکنم کسی افسرده تر و داغون تر از منم باشه

چیزای ک میکشم و دردی تحمل تحمل قابل نیست

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من خیلی سختی کشیدم ولی هر وقت فکرشو میکردم که بد بیارم سریع تو ذهنم خط میزدم  اینهمه ادم ...

اگ هر بار رتبه ات ب بدترین شکل ممکن میشد مثلا بالای چهل هزار چی ؟؟ 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گل من ببخشید اجی خوب شد گفتی تاپیک چک کنم اعلاناتم از اول پاک نکردم خیلیییی شلوغ شده نزدیگ هزار ...

سلام رفیق❤

اون پیامو دو روز پیش گذاشته بود که بیای نکاتی که گفتم بخونی.

میدونم منظورت چیه.تست رو میفهمی،فرمول مینویسی و با راه حل درست پیش میری اما با یه بی دقتی کوچیک جواب غلط میشه مثلا یه ضرب ساده

خیلی بهتر از بلا تکلیفیه   میدونی الان انگار دارم درجا میزنم فقط   شاید ...

سلام عزیزه دلم شبت بخیر 

باز خوبه سعی میکنی بهش علاقه پیدا کنی 

وای من وقتی ک دانشگاه ازاد بودن از ادن در و کیت ورودی وارد نشده می‌زدم زیر گریه نگهبانا اینجوری 😕😳 نگام میکردن

اینقدر برام زجر داشت اصلا کلاس و همکلاسی ها و دوستان قبول نداشتم مدام باهاشون دعوا میکردم با استادان بحث میکردم دلم نمیخواست توی اون دانشگاه و رشته باشم 

و هر ترم خدا تومن کارا بکشم بدترین این لحظه بود قلبم از جا می‌کند من نتونستم سازگار بشم 

امیدوارم تو بشی 💔

ن حتما برو دانشگاه 💔💔 بالاخره ب قول خودت همین اسم اینک لیسانس هستی روا باشه ارزش و احترام میاره برات و سواد خودت زیاد میکنه و شایدم ی جا شانست زد سرکار

سلام رفیق❤ اون پیامو دو روز پیش گذاشته بود که بیای نکاتی که گفتم بخونی. میدونم منظورت چیه.تست رو م ...

میرما میخونمش الان خوب شد ک گفتی 💔💔💔 من اعلاناتم خیلی شلوغه اجی اصلا نظرات نمیفهمم چی ب چیه 

ببین مثلا کل تست رو هم حل میکنم جواب آخرم ب دست میاد اما آخر سر نمیدونم کور میشم حیوون میشم چی میشم من این عدد تو گزینه ها نمیبینم تمرکز سر تست ریاضی اینجوری شدم کلی سر و کله آن کوبیدن تو دیوار حتی خودم گاز گرفتم 😶 روانی شدم روانی از خودم میترسم دیگ 

چرا ینی الان خوب نیستی راستش من حس نمیکنم کسی افسرده تر و داغون تر از منم باشه چیزای ک میکشم و درد ...

خودمم نمیدونم حالم خوبع یا بد.

بیخیال قبول بشی تموم میشه دردا.

به قوله یه روزیم تو کوچه ما عروسی میشه❤

میرما میخونمش الان خوب شد ک گفتی 💔💔💔 من اعلاناتم خیلی شلوغه اجی اصلا نظرات نمیفهمم چی ب چیه  ...

من بی دقتی رو از بچگی داشتم.سوالا سختو حل میکنم تو چیزا اسون بی دقتی.

مثلاجواب دربیاد 1 سریع میزنم گزینه 1.درحالی که عدد 1تو گزینه 3 نوشته شده

فکر کنم بتونم در رابطه با کنکور کمکتون کنم،بفرما عزیزم

ممنونم ازت عزیزم من سالهاست پشت کنکورم و هیچ خری نمیشم 🥲

خودمم نمیدونم حالم خوبع یا بد. بیخیال قبول بشی تموم میشه دردا. به قوله یه روزیم تو کوچه ما عروسی م ...

ببین شازده کوچولو مبگ 

شاملو ایدایی داشت ک ب خاطر زنده باشه ما چی ؟؟

آیدای زندگی منم مادرمه 🙂 هعیییی 

من بی دقتی رو از بچگی داشتم.سوالا سختو حل میکنم تو چیزا اسون بی دقتی. مثلاجواب دربیاد 1 سریع میزنم ...

ی چی بگم بخندی  من ی بار گزینه ۵ 😂 در صورتی ک تستا اصلا گزینه پنجم وجود نداره بعد چقدرم عصبانی شدم و کفری ک چرا جواب تست گزینه ۵ نیست😂

سلام عزیزه دلم شبت بخیر  باز خوبه سعی میکنی بهش علاقه پیدا کنی  وای من وقتی ک دانشگاه از ...

خب یه رشته دیگه دانشگاه دولتی برو که شهریه هم اذیتت نکنه 

و اینکه. راجع به «سایه» تو بحث روانشناسی یه سرچ کن. به خودتم سخت نگیر با اینکه میدونم سخته ولی خب هیچی سختتر از بلاتکلیفی نیس 

خب یه رشته دیگه دانشگاه دولتی برو که شهریه هم اذیتت نکنه  و اینکه. راجع به «سایه» تو بحث ...

دانشگاه دولتی رشته های خوب نمیشه رفت مگ اینک آبیاری گیاهان دریایی من پارسال دولتی روزانه شهر خودم رشته ورزش قبول شدم برم چیکار کنم اخه این چیزا رو 

2810