2777
2789

یکی با فولیکول ده 😂و اسپرم داغون شوهرش چند روز پیش بیبی چکش مثبت شد 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

دوستان من هم در حال آماده شدن برای اقدام به بارداری هستم و تصمیم دارم یک مکمل خوب برای بهبود کیفیت تخمک ها و تامین ریزمغذی ها استفاده کنم.

با مشورت دوستان و مشاوره ای که با دکتر داشتم اوابوست و فرتیل اید بانوان بهم معرفی شد ولی می دانم کارخانه ی تولیدکننده اوابوست و فرتیل اید داروی دیگه ای رو هم داره که دارای ترکیبات این دو تا هست (و حتی از مجموع این دو کامل تر) به اسم اف اچ پرو بانوان که اگر این استفاده بشه دیگه نیازی نیست دو تا مکمل مجزا استفاده بشه.

اما قیمت اف اچ پرو نسبتا بالاست.

توی هر قوطی 180 تا کپسول هست و قیمت یک قوطی سه میلیون و صد و بیست و چهر هزار تومن هست یعنی تقریبا هر کپسول 17،355 تومن.

من نصف تعداد کپسولی که در قوطی هست رو لازم دارم می خواستم ببینم کسی از دوستان هست که نصف دیگه رو استفاده کنه و با هم صورت مشارکتی مکمل رو تهیه کنیم؟

ین رو هم اضافه کنم که اف اچ پرو مردان هم هست و ان شاء الله قصد داریم اون رو هم برای همسرم تهیه کنیم که به کیفیت و تحرک اسپرم کمک کنه

یک قوطی اف اچ پرو مردان هم 180 تا کپسول داره و قیمت اش سه میلیون و پانصد و بیست تومن هست یعنی هر کپسول تقریباً نوزده هزار و پانصد تومن

از یک قوطی اف اچ پرو مردان هم من 90 تا بیش تر لازم ندارم. اگر کسی می خواهد برای همسرش مکمل باروری خوبی تهیه کنه به صورت مشارکتی این رو تهیه کنیم

اف اچ پرو مردان هم از همان برند فیرهون هلث هست که کانت بوست و موتیلیتی بوست رو تولید کرده و ترکیبات اف اچ پرو مجموعه ای از کانت بوست و موتیلیتی بوست به صورت یک جا هست و حتی شاید کامل تر از مجموع این دو