2777
2789
عنوان

مامانا یسوال دارم ازتون لطفا بیاید یدیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 72 پست
نبخدا میدونم دیگه اگر گضاد بود که جسارتا پیپی ازش میریخت بیرون ۶ براش تنگ شده 

باز به نظرم یه جای کارت اشتباس

من پسر بزرگم حتی خیلی تپل بود باز ۵میبستم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا دوسالگی ۴‌میبندم ۱۶ کیلو اندازی البته مولفیکس سایز ش کوجیکه مای بی بی میبندم 

منم مای بیبی میبندم کلا ولی رد کش میمونه رو تنش قرمز میشه بچه داداشمم ریزه میزس اونم همسن یچه منه تازه ۵براش تنک ضده ۶ مینده خیلی ریز تره بچه منه شاید کوچیک کردن پوشکارو نمیدونم

توی روز میگه قشنگ دسشوییشو؟ چندسالشه دقیق .‌فک کنم با پسره من همسن باشن. بچه ی منم شبا توخواب ابیاری ...

اره روزا خودش میره کامل

شبا خودم میبندم مسر بزرگمم تا۷سالگی شب ادراری داشت اونو نمیبستم هرروز باید پتو تشک میشستم اینو دیگه تجربه دارم تا هروقت خیس کنه شبا میبندم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پسر من ۲ سال و دوماهشه ۵ میبندم هنوز شما چرا ۶ میبندی مگه بچت ۲۰ کیلوعه😐

اتفاقا نوشته روش ۱۷تا ۲۴ کیلو فک کنم ولی هنوز اینقد نیست وزنش ولی تنگه براش البته وزنش نکردم بچمو خیلی وقته

منم مای بیبی میبندم کلا ولی رد کش میمونه رو تنش قرمز میشه بچه داداشمم ریزه میزس اونم همسن یچه منه تا ...

وا برا بچه منم یکم رد میفته  ولی خب از تنگی نیس 

از اون حرفا زدی چرا باید مای بیبی رو کوچکتر کنن 

منم مای بیبی میبندم کلا ولی رد کش میمونه رو تنش قرمز میشه بچه داداشمم ریزه میزس اونم همسن یچه منه تا ...

من دخترم ۱۳ کیلوعه ۴ میبندم براش اندازس شما چند مارک دیگم امتحام‌کن شاید حساسیت میده

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
اشتباه میکنی سایز ۶ لبه ها رو باز کن و به دوتا زبانه چسب ها رو بزن محاله تنگ باشه 

خیلی وقته ۶ رو استفاده میکنم حدودا دوماهی حداقل میشه که ۶ رو براش مبندم بخدا اشتباه نمیکنم چسبارو اینجور که میگی باید دور از هم بزنم درسته ؟من چسبارو نزدیک بهم میچسبونم که تنک نباشه اذیت شه

اشتباه میبندی تنگش میکنی با چسب سایز ۶ مای بیبی بزرگار از مولفیکسه 

چسبارو اولا میبستم رو هم الان دیگه نمیشه روهم بزارم تنک میشه براش اذیت میشه نزدیک هم میذارمشون

باز به نظرم یه جای کارت اشتباس من پسر بزرگم حتی خیلی تپل بود باز ۵میبستم

نمیدونم   بعدا باید ببرم نشون اجیم بدمش بالاخره اونام  بچه بزرگ کردن اخه دیر به دیر میبینمشون هممون مشغله داریم البته زمان بچه اونا میگن تا سایز ۳ بود پوشک

متوجه میشه ک میبندی یا توخواب پاش میکنی؟  پسراولیت بعدش درست شد؟

اره قبل خواب میبندم مشکلی نداره باهاش تابیدارم میشه بازش میکنم

پسرم به طور معجزه آسایی تا رفت مدرسه خوب شد

البته به قول مادرم بچه گناهی نداشت من وقتی میخوابم دیگه نمیتونم بیدار شم بچه رو ببرم جیش کنه اگه طی شب یبار میبردم جیش نمیکرد