2777
2789

من یچم پوشکش شماره ۶ بود که کوچیک شده براش ازین شرتیا هم گرفتم اوناهم تا۶ دارن ولی هنوز یسالشم نشده که از پوشک بگیرمش ۶هم براش تنگه باید چکار کنم بلد نیستم لطفا راهنمایی میکنید؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمعنی چند کیلوعه

پسر من نزدیک ۴ساله شبا پوشکش میکنم سایز۵ اندازسس هنوز برای راحتیش ۶میبندم کلی گشاده هنوز

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
میشه بگی چند کیلو هستش ؟شاید خیلی حساسی که بزرگ میخری

نه عزیزم رد کش میمونه روی رون پاش قرمز میشه حسابی تنگ شده براش اخه قدشم بلنده. ولی اصلا هم تپل نیست معمولیه 

مطمعنی چند کیلوعه پسر من نزدیک ۴ساله شبا پوشکش میکنم سایز۵ اندازسس هنوز برای راحتیش ۶میبندم کلی گشا ...

نبخدا میدونم دیگه اگر گضاد بود که جسارتا پیپی ازش میریخت بیرون ۶ براش تنگ شده 

مطمعنی چند کیلوعه پسر من نزدیک ۴ساله شبا پوشکش میکنم سایز۵ اندازسس هنوز برای راحتیش ۶میبندم کلی گشا ...

توی روز میگه قشنگ دسشوییشو؟ چندسالشه دقیق .‌فک کنم با پسره من همسن باشن. بچه ی منم شبا توخواب ابیاری میکنه

parasoo1989@