2777
2789
عنوان

هیدروپس جنین😭۱۷هفته بایدسقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 76 پست

پناه بر خدا چقدر جنین مشکل داره 

خداروشکر که این سونوها هستن 

نمیدونم اون دوستمون بر چه اساسی گفتن سقط نکن و گناه داره ! این جنین اصلا زنده نمیمونه خودش ، جنین من فقط هیدروپس بود اونم نه به این شدت ولی قلبش ایست کرد 

گلم خیلی خیلی برات متاسفم. الان چندهفته هستی؟؟ من وقتی برای سقط اقدام کردم خیلی از والدین بودن که د ...

نه عزیزم گاهی بدون نیاز به آمینو از روی همون سونو پریناتالوژیست تایید میکنه و پزشک قانونی قبول میکنه 

من با چشم خودم چندین نمونه رو تو مطب پریناتالوژیست ها دیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم خیلی خیلی برات متاسفم. الان چندهفته هستی؟؟ من وقتی برای سقط اقدام کردم خیلی از والدین بودن که د ...

ن برامن کارای پزشک قانونیو انجام دادن .پزشک پزشک قانونی تایید کرد گف باید قاضی امضا کنه ومهر ک سه شنبه بیا باشوهرت برگه سقطو بگیر😭😭 

الان ۱۶هفتهو یک روزمه .شما چنوقت بود بچتون سقط کردین؟؟ سقط کردن مث زایمانه خیلی درد داره؟؟

من داشتم تا ۲۳ هفته هم همه چی خوب و بدون مشکل بود اما یهو تو ۲۶ هفته حرکاتش کم شد رفتم سونو گفتن هید ...

برامنم همون دکتر تارا ک فوق تخصص هس گف بعد سقط جنینو نده ازمایشگاه چون درهرصورت دلیلی براش پیدا نمیشه .شما بارداری بعدی موفقیت امیز بود؟ خییلی درد کشیدی برا سقط ؟ چجوری بود دردش

پناه بر خدا چقدر جنین مشکل داره  خداروشکر که این سونوها هستن  نمیدونم اون دوستمون بر چه ...

اره من تو هفته ۱۲تمام بدنش دورش ورم بود .کیستک هیگروما بود بچم بعدشم الان ک هیگروما شدید شده و هیدروپس اتفاق افتاده علتشم مشکل قلبی بوده ک کلا کیست هیگروما و هیدروپس شده بچه

نه عزیزم گاهی بدون نیاز به آمینو از روی همون سونو پریناتالوژیست تایید میکنه و پزشک قانونی قبول میکنه ...

اره چون گفت اصلا نیازی ب امینو نیست .باهمین دوتا سونو بهت مجوز میدن .گف خواه ناخواه یکی دوهفته دیگه قلبش ایست میکنه بچم الهی بگردمش ک چقدر داره توشکمم عذاب میکشه 😭

من نه هفته سقط کردم درد که بله دیگه مثل درد زایمانه برای من چون کوچیک بود بخیه نداشت برای شما هم فکر کنم از زایمان طبیعی فقط درد بخیرو نداشته باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

اها .انشالله تنت سالم باشه .بچه دار شدی بعدش؟ سالمه؟

اره شدم سالمه. مرسی قربونت. انشالله برا تو هم میشه. اصلا نگران نباش فقط برو بیمارستان اونجا سرم اینا میزنن اون یذره درد هم کنترل میکنن . 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
2810