2777
2789
عنوان

هیدروپس جنین😭۱۷هفته بایدسقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا به دلت ارامش بده 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
ایشاالله ک امینوت جوابش خوب میاد خیالت راحت دلم روشنه برات عزیزم .خدا هرچ صلاحته برات رقم بزنه راضی ...

ریسکم خیلی بالاس تو سلفری

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
عزیزم گناهه بچه رو سقط کنی بعدش دیه هم حتی واجب میشه باز خواستی خودت بپرس از حاج اقایی کسی امیدوارم ...

سقط ازدستی ک نیس فککردی واقعا دلم خوشه اینکاروکنم ب دستو پای دکتراافتادم ک تروخدا نمیشه نگهش دارم شاید خوب بشه شاید خدا معجزه کنه .گفتن نه تا یه هفته دیگه قلبش خودش وامیسته بعدم اگر تو شکمت بمونه ممکنه عفونت کنه رحمت اونوقت تو بچه دیگه ای نمیخای .تروخدا وقتی جای کسی نیستی و شرایطو نمیدونی چیزی نگو دل نشکون .اینقدری ک ب ذهنت این چیزا رسیده ب ذهن منم رسیده

گلم خیلی خیلی برات متاسفم. الان چندهفته هستی؟؟

من وقتی برای سقط اقدام کردم خیلی از والدین بودن که دکتر بهشون گفته بود با سونو معتبر مجوز میدن اما توی راهرو پزشکی قانونی فقط سرگردون شدن.

پزشکی قانونی فقط و فقط برای سقط جواب اصلی آمنیوسنتز رو قبول داره.که اگر کسی هفته هفده انجام بده قطعا جوابش آماده نمیشه.دکتر من بهم گفت زود بیفت دنبال آمنیو تا جوابت قبل از اینکه وقت سقط بگذره آماده بشه.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
کسی تجربه هیدروپس نداشته ؟

من داشتم تا ۲۳ هفته هم همه چی خوب و بدون مشکل بود اما یهو تو ۲۶ هفته حرکاتش کم شد رفتم سونو گفتن هیدروپس شده و چند روز بعدش هم قلبش از کار افتاد و زایمان کردم و حتی جنین رو دادیم آزمایش و هیچ علتی براش پیدا نکردن 

2810