ان تی بچم ۴/۸بود و دورش یه ورمی بود گفتن کیست هیکروماعه قرارشد اخر هفته ۱۵امینوسنتزبدم ک تا رفتم پیش فوق تخصص پریناتولوژی امینورو انجام بده چون اولین باربود منو میدید گف سونو ان تی ک دوبارم گرفتی جالب نبود عکسا برو روتخت دراز بکش دوباره سونو کننت.برااین ک شک کرد گف این حرفو .ک رفتم و دنیا رو سرم اوار شد .گفتن کیست هیگروما شدیده و هیدروپس فتالیس شده جنین .قلبش بطن چپش کاملا کوچیکه و یه سوراخ داره .ریه اش اب گرفته زیر پوستشم اب گرفته .دوتا سونو انجام دادم گفتن باهمینا میتونی اجازه سقط بگیری ک پزشکی قانونی برا اول هفته ۱۷گف بیا نامه تاییدبگیر ازقاضی و برو بیمارستان سقط کن .بارداری دوممه .بارداری اول بچم سالمه الحمدلله سه سال و دوماهشه .برام دعا کنین اروم شم .وزایمان تو این هفته ۱۷خیییلی درد داره؟؟ من برا زایمان اولم داغون شدم 🥺
نمیدونم اون دوستمون بر چه اساسی گفتن سقط نکن و گناه داره ! این جنین اصلا زنده نمیمونه خودش ، جنین من فقط هیدروپس بود اونم نه به این شدت ولی قلبش ایست کرد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من داشتم تا ۲۳ هفته هم همه چی خوب و بدون مشکل بود اما یهو تو ۲۶ هفته حرکاتش کم شد رفتم سونو گفتن هید ...
برامنم همون دکتر تارا ک فوق تخصص هس گف بعد سقط جنینو نده ازمایشگاه چون درهرصورت دلیلی براش پیدا نمیشه .شما بارداری بعدی موفقیت امیز بود؟ خییلی درد کشیدی برا سقط ؟ چجوری بود دردش
پناه بر خدا چقدر جنین مشکل داره خداروشکر که این سونوها هستن نمیدونم اون دوستمون بر چه ...
اره من تو هفته ۱۲تمام بدنش دورش ورم بود .کیستک هیگروما بود بچم بعدشم الان ک هیگروما شدید شده و هیدروپس اتفاق افتاده علتشم مشکل قلبی بوده ک کلا کیست هیگروما و هیدروپس شده بچه
من نه هفته سقط کردم درد که بله دیگه مثل درد زایمانه برای من چون کوچیک بود بخیه نداشت برای شما هم فکر کنم از زایمان طبیعی فقط درد بخیرو نداشته باشی
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم