2777
2789
عنوان

هیدروپس جنین😭۱۷هفته بایدسقط کنم

1054 بازدید | 76 پست

ان تی بچم ۴/۸بود و دورش یه ورمی بود گفتن کیست هیکروماعه قرارشد اخر هفته ۱۵امینوسنتزبدم ک تا رفتم پیش فوق تخصص پریناتولوژی امینورو انجام بده چون اولین باربود منو میدید گف سونو ان تی ک دوبارم گرفتی جالب نبود عکسا برو روتخت دراز بکش دوباره سونو کننت.برااین ک شک کرد گف این حرفو .ک رفتم و دنیا رو سرم اوار شد .گفتن کیست هیگروما شدیده و هیدروپس فتالیس شده جنین .قلبش بطن چپش کاملا کوچیکه و یه سوراخ داره .ریه اش اب گرفته زیر پوستشم اب گرفته .دوتا سونو انجام دادم گفتن باهمینا میتونی اجازه سقط بگیری ک پزشکی قانونی برا اول هفته ۱۷گف بیا نامه تاییدبگیر ازقاضی و برو بیمارستان سقط کن .بارداری دوممه .بارداری اول بچم سالمه الحمدلله سه سال و دوماهشه .برام دعا کنین اروم شم .وزایمان تو این هفته ۱۷خیییلی درد داره؟؟ من برا زایمان اولم داغون شدم 🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سلفریم جوابش مثبت اومده مثل اینکه باید سقط کنم  خیلی میترسم 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
شما چن هفته ای؟؟ پزشکی قانونی بهت اجازه داده؟

من الان 16 هفته ام 

گفتن باید امینو بدی با جواب اون سقط میکنن 

تا اونموقع بچم بزرگتر میشه 😔

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
میفهممت چون خواهرم ب تازگی آمنیوسنتز داده و قلب همه مون گرفته بود واقعا از فکر این ک مجبور ب سقط بشه ...

چرا آمینو دادن

من الان 16 هفته ام  گفتن باید امینو بدی با جواب اون سقط میکنن  تا اونموقع بچم بزرگتر میش ...

ایشاالله ک امینوت جوابش خوب میاد خیالت راحت دلم روشنه برات عزیزم .خدا هرچ صلاحته برات رقم بزنه راضی باش ب رضای خدا

2810