ان تی بچم ۴/۸بود و دورش یه ورمی بود گفتن کیست هیکروماعه قرارشد اخر هفته ۱۵امینوسنتزبدم ک تا رفتم پیش فوق تخصص پریناتولوژی امینورو انجام بده چون اولین باربود منو میدید گف سونو ان تی ک دوبارم گرفتی جالب نبود عکسا برو روتخت دراز بکش دوباره سونو کننت.برااین ک شک کرد گف این حرفو .ک رفتم و دنیا رو سرم اوار شد .گفتن کیست هیگروما شدیده و هیدروپس فتالیس شده جنین .قلبش بطن چپش کاملا کوچیکه و یه سوراخ داره .ریه اش اب گرفته زیر پوستشم اب گرفته .دوتا سونو انجام دادم گفتن باهمینا میتونی اجازه سقط بگیری ک پزشکی قانونی برا اول هفته ۱۷گف بیا نامه تاییدبگیر ازقاضی و برو بیمارستان سقط کن .بارداری دوممه .بارداری اول بچم سالمه الحمدلله سه سال و دوماهشه .برام دعا کنین اروم شم .وزایمان تو این هفته ۱۷خیییلی درد داره؟؟ من برا زایمان اولم داغون شدم 🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تجربه ندارم . اما معلومه ک حس خوبی نیس. تحمل کن. و خداروشکر کن ک این ازمایشا و سونو ها هست تا خدایی نکرده بچه ی ناسالمی تو خانواده ها ب دنیا نیاد
منم سلفریم جوابش مثبت اومده مثل اینکه باید سقط کنم خیلی میترسم
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
میفهممت چون خواهرم ب تازگی آمنیوسنتز داده و قلب همه مون گرفته بود واقعا از فکر این ک مجبور ب سقط بشه ...
چرا آمینو دادن