2777
2789

سلام دوستان کسی بوده نوزادش آلرژی داشته باشه و رفلکس پنهان خس خس سینه و... که کپسول پروبیوتیک پرو فوراور استفاده کنه بهتر بشه خواهش میکنم بگید چون واقعا خیلی اذیت پسرم💙💙💙

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۸
0
0%
۸
1
100%

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروبیوتیک ها میتونه کمک کننده باشه اما درمان نه آلرژی درمان نداره باید رژیم غذایی رو رعایت کنی اگر ...

شیر دکتر ببلاک ال اف داده بدون لاکتوز هس

پس پروبیوتیک می‌تونه برای اذیتش خوب باشه

شیر دکتر ببلاک ال اف داده بدون لاکتوز هس پس پروبیوتیک می‌تونه برای اذیتش خوب باشه

در مورد شیرخشک های جدید اطلاع ندارم

بله کلا پروبیوتیک ها میتونن کمک کننده باشن

ولی با وجود شیرخشک هنوز اذیت هست؟ شاید یه شیرخشک دیکه باید دکتر بده .....

گفتی به دکتر هنوز اذیت میشه

در مورد شیرخشک های جدید اطلاع ندارم بله کلا پروبیوتیک ها میتونن کمک کننده باشن ولی با وجود شیرخشک ...

تازه درمان را شروع کردیم ولی شیر از اول این ببلاک ال اف دادم یعنی چندتا دیگه امتحان کردیم نساخت حالا با دارو هاشو ببینم چطوری میشه 

کسی میدونه کپسول فور اور که دکتر مقدادی تجویز کردن رو چه زمانی باید مصرف کرد ؟ 

من شیر خودم رو میدم و پسرم الرژی به پروتیین گاو داره . 

گفت کپسول رو مصرف کن و شیر هم قطع کن . نمیدونم حالا باید اول شیر قطع بشه بعد شروع کنم یا نه ، ربطی نداره . 

کسی اگر میدونه لطفا راهنمایی کنه  . 

ممنونم 

دوستانی که شیرخشک بدون لاکتوز میدید .

چه مارکی میدید که خوش طعم باشه و بچه ها بخورن ؟ من نان ha میدادم 

خیلی بد مزه بود و پسرم نخورد . الان شیر خودم رو میخوره . ولی میخوام شیر خشکم بدم . چی بدم که خوش طعم باشه ؟