2777
2789
عنوان

احساس میکنم‌‌ پسرم‌ خنگ شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 65 پست
عزیزم مشکل از شنواییش نیست؟

بخدا خودمم توهمین فکربودم گفتم شایدمشکل شنوایی داره چندبارم ازش سوال کردم صدامو میشنوی و تست کردم وصدامو آروم کردم حتی خیلی آروم ولی کلک متوجه شد و خندید وبهم گفت چیا گفتم😃 فک نمیکنم شنواییش مشکل داشته باشه خودش تو یه عالم دیگه سیر میکنه انگار

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
آره خودمم توفکرم پیش روانشناس ببرمش

ی خانم بود گفت دخترم تو‌ کلاس عالی بوده همه از جوابگویی خوب گرفتن درسش تعریف میکزدن سر امتحان گند میزده 

کنکور اینقدر رتبه بدی آورد که هیچ‌ کس باورش نمیشد 

تا یکی بهم گفت ببر روانپزشک گفت با وجود. اینکه اینقدر آروم و بی صدا هست براش تشخیص بیش فعالی و عدم تمرکز داد دارو ها رو که مصرف کرده گفت تو کنکورها آزمایشی رتبه اش ۲ رقمی شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی خونه چجوری باهاش برخورد میشه؟محیط خونه پر تنشه؟

محیط خونه خوبه ولی از نوزادی تنش زیادکشیده چون پدرومادرش ازهم جداشده بودن وبنده خدا بی مادری زیاد کشیده ..بچه همسرمه

بیچاره مریضاش😂

🤣🤣🤣 نه دیگه تو تخصصشون خوبن منم یه دوست داشتم نخبه بود واقعا جواب هر سوالی رو به راحتی میداد ولی تو روابط و روز مرگی مثل بقیه نبود و یجورایی انگار پرت بود 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
پسرعموی شوهر منم پزشکی میخونه دقیقا اینطوریه یه حرفو هزاربار میگی باز میگه هاااا😐

وااااای پس ما تنهانیستیم بخدا واقعانگران بودم گفتم چطورممکنه یکی که شاگرداول کلاسه اینقد درسش مخصوصا ریاضیش عالیه میتونه اینقد دیرگیر باشه 

محیط خونه خوبه ولی از نوزادی تنش زیادکشیده چون پدرومادرش ازهم جداشده بودن وبنده خدا بی مادری زیاد کش ...

عزیزم❤️چقد خوبه که واستون مهمه

رفتارش با شما خوبه ؟شما رو دوست داره؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

عزیزم بخاطر نداشتن تمرکزه اونم نتیجه کار کردن با گوشی و دیدن تلویزیون 

کاملا درکتون میکنم 

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ربطی نداره من خودم ریاضی رو عالی بودم رشته دانشگاهیمم ریاضی بود لیسانس وقتی داشتم معادلات یا آنالیزریاضی حل میکردم تلفنم زنگ میزد صدای اون کسی ک زنگ میزدو نمیشناختم حتی خواهرم جوری بود که کم کم حس میکردم ازم ناراحت میشن دیگع موقع حل کردن جواب تلفنمو نمیدادم ذهن من توانایی تجزیه وتحلیل مسائل پیچیده ریاضی رو داره تمام فرمولها یادم مونده ولی تو ارتباطاطم خیلی مسائل برام کم اهمیته بایکی حرف میزنم بعد ده دقیقه ازم بپرسن چی گف میگم یادم نیست بهش سخت نگیرید دست خودش نیست نیمکره چپمون بیشتر فعاله 

بيش فعال هم هست يا ارومه؟؟  

اروم که نیست توخونه مدام گیر فوتبال بازی کردنه فقط گاهی میشینه که بخواد با درس یاوگوشی باشه یا انیمیشن موردعلاقشوببینه

چون تمام فکر و تمرکزش روی درسه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔