2777
2789
عنوان

احساس میکنم‌‌ پسرم‌ خنگ شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 65 پست
اتفاقا من چندجا خوندم ادمای خیلی باهوش رفتارای احمقانه تری از خودشون نشون میدن حتی باهوشا حافظه و ت ...

خب خدا رو شكر دليل كم حافظگيم معلوم شد 

ممنونم 😍😄

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
میگن انیشتین توی خیابون زنشو دید نشناختش😅

خدا وکیلی منم میدیدم نمیشناختم، یعنی منم‌ نخبه‌م؟😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی نداره من خودم ریاضی رو عالی بودم رشته دانشگاهیمم ریاضی بود لیسانس وقتی داشتم معادلات یا آنالیزر ...

عزیزم چه توضیح کاملی،آرومم کردی واقعا ...پسرمن چپ دسته ازاون چپ دست باهوشا😄😃پس حتماپسرمنم نیم کره چپش فعاله میگن اینایی که نیم‌کره چپشون فعاله خیلی باهوشن

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
بخاطر مشغله ذهنی زیادیه که بخاطر هوش بالاش داره  میتونه از eQپایین هم باشه هوش اجتماعی پایین

ذهنش که واقعامشغوله،خیلی بیشتراز سنش میفهمه ودرگیرمسائل آدم بزرگاهست همیشه،اینم بگم به غیراز درس برای حرف وحدیث واین داستاناهم خیلی تیزوباهوشه

آره خودمم توفکرم پیش روانشناس ببرمش

من دوستم دخترشو میبره میگه خیلی خوبه 

مشکل پسر شما رو نداره ولی اون بچش فوق العاده شلوغ بود به هیچی توجه نمیکرد 

پسر منم مشکل عدم تمرکز داره میدونم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
عزیزم چه توضیح کاملی،آرومم کردی واقعا ...پسرمن چپ دسته ازاون چپ دست باهوشا😄😃پس حتماپسرمنم نیم کره ...

من درآینده این گل پسرت هستم بلحاظ سنی بزرگ بشه فوق العاده مسئولیت پذیر و منطقی خواهد شدچون ذهن اون این مدلی هست فقط جلوی پیشرفتشو نگیریددر روابط خانوادگی چون منطقی هست مانند انسان رفتار خواهد کرد و در دل همه جا خواهد داشت 

وااااای پس ما تنهانیستیم بخدا واقعانگران بودم گفتم چطورممکنه یکی که شاگرداول کلاسه اینقد درسش مخصوصا ...

میتونم بگم نخبه اس ولی روابط اجتماعیش ضعیفه خیلی

یکمم حرفو دیر میگیره

گاهی سکوت،بهتر از انتقامه
مامانا دو نوع هوش داریم یکی ای کیو که همون هوش درسی و تحصیلیه یکی هم eqکه هوش هیجانیه مربوطه به رواب ...

ممنونم واقعا نمیدونستم