2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250631 بازدید | 3228 پست
نمیدونم فهیمه ولی خیلی بدمزه شد .... شاید به خاطر اینه که رب انار 2 قاشق ریختم یا بادمجونش تخمی بود ... !!

چه میدونم والله ....... دیشب تبدیل به کشک و بادمجون شد

رفتم لیست رو درست کردم ....... ببینید خوب شد ؟؟؟؟؟
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
انیس جون به نطر من بعد از یه روز هر کسی پستای اظافه اشو پاک کنه
و تو لیست کردن غدا هم کمکت می کنیم فقط تو بزار ضفحه اول

افسانه منم تست فرانسوی زیاد درست می کنم یا به عنوان عصرونه یا صبحونه
اگه تو کنجدم بزنی خوب میشه

بزار عکسش و ار کامی پیدا کنم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون عکسش تو موبایلمه موبایلمم طبق معمول از بی شارژی خاموش

ولی تست فرانسوی به عنوان دسر با بستنی طالبی

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
اینم بستنی با توت فرنگی

افسون جون بی زحمت مقدار شیر و شکری رو که تو تخم مرغ قاطی میکنی رو هم بگو ......
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
کیک

برش خورده

انیس من برا تست فرنسوی چشمی کار می کنم
افسون فکر کنم باید میرزا قاسمی رو بیشتر هم میزدی تا تخم مرغاش اینجوری معلوم نباشه .
دلم خواست ........................
انیس آخه تو چه به آشبزی معلوم نیست چطور کال کباب درست کردی که مونده رو دستت !!!!!!!!!!!!!

بریزاد برنج با زعفران زرد شده یا زردچوبه ؟
یادمه مامانم برای ماهی از زردچوبه برای زرد کردن برنج استفاده میکرد .

آفــــــــــــــــــــــــــــــــــرین افسون و فرزانه

راستی نمره 20 من رو بده

افسون توی میرزا قاسمی گوجه میریززززززززززن خیلی خوشمممممممممزه تره تا بدون گوجه اش خواهر
منم بادمجونییییییییییییی هستم اساسی .. میرزا قاسمی .. گوجه و بادمجون ... کشک بادمجون خورشت بادمجون همه رو خیلی میدوسسسستم .. ولی اسم این کال کبابه یه جوری هست ... اسمش اصلا به دلم نیست ...البته شاید هم یه روزی درست کنم بخاطر بادمجونش .. ولی کاش یه اسم دیگه داشت کال کباب

مرضی تو این چیزا رو میخوری چطورررررررررررررررر اون هیکل رو داری ...

ما مصرف روغن خونمون حداقلللللللل ممکنه هست ... مگه دیگه ماهی داشته باشیم که سرخ کرده بشه .. شما چطور غذای سرخ کرده میخوریییییید خوش بحالتون واقعا غذای چرب و چیل یه چیز دیگه است
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
دیگه ببخشید من با سلیقه نیستم از تزئین مزئین خبری نیست اینارم گذاشتم که بگم منم هستم....هههههههههه
ته چینه مرغ
طرز تهیه ته چین مرغ برای 3 پیمانه برنج (روش خودم):

مرغو نیم پز میکنم با پیاز و زردچوبه و سیر حبه و نمک بعد آبشو صاف می کنم و مرغها رو تیکه تیکه می کنم.
تو آب مرغم دوتا تخم مرغ که قبلا هم زدم اضافه می کنم با چندتا قاشق ماست بعلاوه آب لیمو ترش, یه تیکه کره و زعفران آب شده.
توی ماهیتابه یه کم روغن سرخ کردنی می ریزم و یه ملاقه از مایع بالا و دو سوم مابقی مواد رو بایک سوم برنجم خوب مخلوط میکنم و این این یک سوم برنج رو ته ماهیتابه خوب پهن میکنم و یه کم فشارش می دم با قاشق و بعد تیکه های مرغ رو روش می چینم و در آخر مابقی برنج رو با مابقی مایع مخلوط می کنم و روش می ریزم و یه کم فشار می دم و صافش می کنم و روی شعله زیاد می زارم خوب که بخار کردو جلز و ولز روغن رو شنیدم کمش می کنم و می زارم ته دیگش بگیره.... به جای مرغ تیکه های ماهی هم می تونیم بزاریم یا با مرغ هویج نیم پز یا حتی حلقه های بادمجون با پوست و سرخ شده هم خوب می شه

خوراک جغول بغول با قارچ و سیب زمینی در حال قل قل کردن
(غذای محبوب من بعد از ازدواج. قبل از ازدواج لب به جیگر نمی زدم ولی الان عاشقشم مخصوصا کبابی اونم با خواک مممممممممم)

کی چی گفته بود؟

در مورد میرزا قاسمی.گفتم همسر جون اینجور دوست داره.و به نظر منم خوشمزه تره بدون گوجه.اصالت هم داره در ضمننننننننننننن.
ولی با گوجه هم جلوم بزارن میخورم.
در مورد تخم مرغش ما که شمالی هستیم همین جوری درست میکنیم.یعنی تخم مرغش معلومه.زدن نداره.فقط یکم خورد میشه موقع هم خوردن.همین.

به هر صورت هر غذایی ورژنای مختلف داره دیگه.مخصوصا میرزا قاسمی که هالان دیگه همه جا درستش میکنین.

کال کباب اخه تو اکثر دستوراش اب انار هم داره.من میخوام بریزم.

تست فرانسوی رو منم چشمی کار میکنم.2-3بار درست کنی دستت میاد مزه اش.

خداییش مرضیه من اگه اینجور بخورم 3 کیلو که چیزی نیست 10 کیلو میرم بالا.سعی کردم تازه کم خوری کنم اینجورم.
ولی روغن یه مدت خیلی کم بود مصرفمون.الان بیشتر شده.

حسنا جون ته چینت خیلی خوشمزه به نظر میاد.دلم اب شد.جغول بغول منم دلم میخواد ولی از اونایی که شمال دارن تازه مغازه کثیفاششششششششششششش.وای خدا دلم آب شدددد
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
سلام به کدبانوهای خوب این هم یک دستور از ژله خورده شیشه :

ژله رنگهای مختلف از هر کدوم یه بسته.هر بسته رو با یه لیوان آب جوش مخلوط میکنیم میذاریم تو یخچال تا کامل ببنده.رنگای مختلف باشه که قشنگ تر باشه.
بعد که بست. برش میزنیم در میاریم میریزیم تو یه ظرف بزرگ تر با هم قاطی میکنیم که همه رنگا همه جا باشه توی ظرف.بعد میذاریم تو یخچال.
ژله آلوورا رو با یه لیوان آب جوش و قاطی میکنیم.بعد که خنک شد یه لیوان بستی بهش اضاف میکنیم.خیلی زیااااااااااااد باید به هم بزنی تا کامل مخلوط بشه .خیلیییییییییی هم بزن.
بعد اون ظرف رو که خورده های ژله توش بود رو بیار از یخچال و این ژله رو بریز روشون.بذار یخچال ببنده.
به جای بستنی شیر هم میتونین بریزین.
این ژله رو برعکس هم میشه درس کرد.یعنی خورده شیشه ها با بستی درست بشن.و ژله پایه با آب.
ژله پرتقالی.لیمویی آلبالو.اینا رنگاش متفائتن قشنگ میشن هر کدوم با یه لیوان آب جوش.
ژله آلوورا یه لیوان آب جوش خوب قاطی میکنی میذاری از حرارت که افتاد با یه لیوان بستی قاطی میکنی.اگه ژله آلوورا گیرت نیومد از ژله موزی یا آناناسی هم میتونی استفاده کنی.
چایت را بنوش نگران فردا نباش ، از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند ، برای بادها !
اینم یه خورش ترش و شیرین خوشمزهههههههههههههههههههههه

خورشت مرغ آلو
مواد لازم :
مرغ : ۲ عدد ران مرغ
رب انار : ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی :۱ قاشق غذاخوری
آب نارنج : ۱ قاشق غذاخوری
آلو : ۲/۱ پیمانه
پیاز : ۱ عدد متوسط
آب : ۲/۱ لیوان
شکر : ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا آلوها رو شسته و برای ۲ ساعت خیس میکنیم ( مقدار آلو بستگی به ذائقتون داره اما این مقدار کافیه ) .
بعد رانهای مرغ را سرخ کرده تا طلایی شود .
پیاز را سرخ میکنیم بعد آلوها را تفت میدهیم .
بعد آب نارنج ، رب گوجه ، شکر و رب انار را به ترتیب اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد مرغها را که سرخ کرده بودیم اضافه کرده و آب را هم اضافه میکنیم .
میزاریم خورشتمون جوش بیاد .
بعد با حرارت ملایم ۱ تا ۲ ساعت میزاریم بپزه .
بعد سرو میکنیم .
نکته :
میتونیم آلوها را نیم ساعت قبل از پخت اضافه کنیم .
میتونیم از گوشت سینه مرغ هم استفاده کنیم .
میتونیم بسته به ذائقمون مقدار شکر را کم یا زیاد کنیم .
این خورش احتیاج به آب زیادی ندارد و آبی هم که بعد از پخت خورش میماند باید به غلظت رب انار سفت باشد .

به به چه تاپیک خوشمزه ایییییییییییییییییییییییی..
پیداتون کردم .بعد از مدتها اومدم دیدم تاپیک رو دوباره ترکوندن!! الهییییییییییی خیر نبینن ..اخه من نمیدونم این سنگینی میکرد روی دل کدوم ادم ...... خدایا ااااااا..حیف اون همه عکس و ....خیلی ناراحت شدم
2810