2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250632 بازدید | 3228 پست
اینم بربیش سیب زمینی با دستور اصلی از سایت شف طیبه .من از مامی سایت برداشتم با این لینک
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=331&start=440

و همبرگر خونگی

همبرگر خونگی
گوشت مخلوط گوسفند و گوساله.پیاز اب گرفته
سویا چرخ شده.ادویه کباب کوبیده نمک و فلفل .همه رو ریختم تو غذاساز و بعد قالب زدیم و کباب شد.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسانه خیلی وقته می خوام برنیش درست کنم
ولی مدتهاست که دست به نون پختن نزدم

پختش راحته؟؟
اقدام به پخت کنم؟؟؟؟؟
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
گرانولا

از نمای نزدیک

البته من هیچ وقت از یه رسپی خاص استفاده نمی کنم ولی اگه بخوایین رسپی ای که من ازش ایده گرفتم نه دقیقا طبقش پیش رفتما این لینکه
http://www.cheftayebeh.ir/2012/06/blog-post_25.html
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
مرضیه جون راحته.حتما برو تو کارش مخصوصا که تجربه نون پختن میگی داری.

میگم این گرانولا ترد میشه مثل آماده هاش؟
اخه ما هم صبحونه خیلی میخوریم.و همونجور که تو سایت شف طیبه نوشته الان دیگه خیلی گرون شده.
اگه به همون تردی و خوشمزه ای بشه که ارزش داره درست کنیم.
سلام به دوستان : کلم پلو شیرازی
مواد لازم :
برنج یک و نیم پیمانه ، کلم قمری دو عدد بزرگ ، سبزی شامل ریحان ـ تره ـ جعفری ـ شوید ـ ترخون (کم) روی هم ۲۰۰ گرم پاک شده
شیراز وقتی میخواین سبزی کلم پلو بخرین خود فروشنده میدونه از هر کدام چقدر بده و چه چیزائی را بده ولی اینجا ما باید خودمون مقدارش را درست کنیم و بگیم چی میخوایم .توی این پلو ریحان و تره و جعفری یک اندازه هست و شوید کمتر از این سه تا هست ولی ترخون خیلی کمه چون زیادش باعث تلخی غذا میشه .
آبغوره یا آبلیمو دو قاشق غذاخوری ، گوشت چرخی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ، آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری تقریبا سر پر
پیاز رنده ریز یک عدد متوسط ، زردچوبه دو قاشق مرباخوری ، نمک به میزان لازم
کلم را پوست می کنیم و خلال می کنیم شبیه شکل
wdf71jg34v8ndf0si52.jpg
کلم ها را سرخ می کنیم با حرارت کم که این باعث میشه تقریبا کلم نرم بشه وقتی طلائی رنگ شد یک قاشق مرباخوری زرچوبه و کمی نمک و دو قاشق آبغوره یا آبلیمو را بهش اضافه می کنیم .این آبغوره یا آبلیمو را میتونید نسبت به ذائقه خودتون حذف کنید یا کمش کنید .
برنج را آبکش می کنید .شیراز به برنج در حال جوش کمی زرچوبه اضافه میشه که یک رنگ زرد ملایمی را پیدا می کنه و سبزی ها را خرد می کنیم. برنج و سبزی و کلم را مخلوط می کنیم
کف قابلمه را کمی روغن ریخته مخلوط را روی اون میریزیم اون را مثل کوه جمع می کنیم و با ته قاشق چند تا حفره در اون ایجاد و درش را دم کنی میذاریم روی حرارت با شعله پخش کن ابتدا شعله زیاد بعد شعله را کم می کنیم وقتی بخار پیچید آب روغن (اگر برنجتون زنده هست ) و یا روغن (اگر برنجتون زنده نیست ) میریزیم .
الان موقع درست کردن کوفته قلقلی هست .گوشت و پیاز و آرد نخودچی و زرچوبه و نمک را مخلوط و خوب ورز میدیم قدیما این مواد را در هاون (جوقن) می کوبیدن که حسابی منسجم میشد بعد قلقلی می کنیم و در روغن سرخ می کنیم .
حدودا ۲۰ دقیقه مونده به اواخر دم کشیدن پلو در قابلمه را برداشته وسط پلو را مثل کاسه باز می کنیم کوفته ها را درون این حفره میریزیم و روش را کاملا می پوشونیم اگر کوفته بیرون باشند سفت میشن بعد دوباره درش را میذاریم و منتظر میشیم که آماده بشه . یا می توانید موقعی که همه مواد رو به قابلمه اضافه می نمائید کوفته قلقلی را همان موقع اضاف نمائید.

غذای ما آماده هست نوش جان .

qr7k0qukzdym7f0illon.jpg
yp8gbam7f1hfel8yltv.jpg

چایت را بنوش نگران فردا نباش ، از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند ، برای بادها !
وای افسانه من مرده نون هات شدممممممممممممممممم خیلی خوشمزه به نظر میاد ولی تا حالا نون نپختم اگه بخوام بپزم حتما گند خواهم زدددددددددددددددددددد
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
من متعلق به همه ی شما هستم . هههههه ! .... فقط جون من پست اضافی نذارین ............ از ساعت 9 صبح تا 11 فقط داشتم لیست مرتب میکردم و اضافی ها رو حذف !

عاشقتونم .... همین جور ادامه بدین ......
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
کسی چیزی نپخته این روزا؟؟
بچه ها قرار نشد که فقط غذاهای خوشگل و جدید رو بیاین بگین.
مثلا یکی امروز قیمه درست کرده میاد میگه شاید فرداش کار کسی رو راه بندازه.اون بتونه تصمیم بگیره که ناهار چی درست کنه.
اخه میدونین که یکی از سختترین مراحل اشپزی همین تصمیم گرفتنشه.

بهدش هم انیس جون به نظر من لازم نیست اصلا پستهای اضافه رو پاک کنی.به خودت زحمت نده.همون لیستی که صفحه اول میزاری کار همه رو راه میندازه.
به خودت زحمت نده هی پستها رو پاک کنی.
به به میگوووووووو.
ما هم پریروز ناهار میگو پلو داشتیم.عکس ندارم بعدا از ارشیو میابم با دستور میزارم.
فعلا اینارو داشته باشین
ابگوشت عزیز

و برای یونا بدون رب.(این یه مورد رو همسر جون کوتاه نمیاد رب نزنم تو خورشا میگه رنگش یه جوریه!!!

فیله ماهی تازه شیر

و در راستای گیر دادن من به کدو
دسر کدو حلوایی

کدو رو خورد کردم و گذاشتم با اب حسابی پخت.پوره کردم شکر زدم بهش.تا ابش تموم شد.روش هم پودر گردو و دارچین ریختم.خوشمره میباشد.

و کیک کدو حلوایی با همون دستوری که مرضیه گذاشته بود.خوشمزه بود.دوست میداشتم.فقط دوست داشتم نارنجی تر بشههههههههههههه

2810