2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250631 بازدید | 3228 پست
خوب حالا من یک غذای شمالی می خوام یادتون بدم

کال کباب عجله ای بدون تزییین

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

موادلازم برای همین مقدار(2 نفر):
بادمجون کبابی متوسط 3 عدد
گوجه متوسط 1 عدد
مغز گردو 5 قاشق غذاخوری
سیر 5 حبه
پیاز متوسط یکی
رب انار یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا پوست بادمجونها رو کنده و ساتوری می کنیم.گوجه و پیاز و سیر را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم
رب انار و مغز خرد شده گردو را اضافه می کنیم.
درون ماهیتابه روغن ریخته و تمامی مواد را اضافه کرده و شعله را کم می کنیم
پس خشک شدن آب گوچه و پیاز و بادمجون
آماده میل کردن است.
من خیلی دوست دارم
من اصولا کنار یک خورش درست می کنم ولی شمالیها این و با برنج می خورن
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از تعاریفتون

افسون جون تونابالز و من تو روغن زیاد سرخ کردم
چشمات خوجل میبینه

من بستنی وانیلییو تو خود کیسه فریزر گرد کردم بعد فکر کنم 3 بار تو پودر سوخاری و تخم مرغ گذوشتم و درجا هم سرخش کردم

به کسی نگینا تو همون مواد تونابالز گذوشتم و تو همون روغنش سرخ کردم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
تیراتمیسو یعنی خوشمزه تر از این دسر هم چیزی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

IMG4UP

دستور

http://www.cheftayebeh.ir/2011/05/blog-post_25.html

سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
2805
چیز کیک ورمیشل پاکستانی

IMG4UP

دستور

http://www.cheftayebeh.ir/2011/09/blog-post_18.html
اینم یه کیک خیــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه ی کدو حلوایی

اینم از دستورش

کیک کدو حلوای

تخم مرغ 3عدد
جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
ارد 300گرم معادل 2لیوان
گردو خرد شده 50گرم (من نریختم )
کدو حلوایی پخته و پوره شده یک پیمانه
شکر250گرم معادل یک لیوان
ماست 3قاشق سوپخوری
پیکینگ پودر3قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع 1پیمانه230میلی گرم
نمک یک هشتم قاشق چایخوری

یک قالب متوسط رو چرب می کنیم ارد پاشی می کنیم کنار می زاریم فر رو هم روشن می کنیم حالا با خیال راحت می ریم سراغ تهیه کیک

مواد خشک (ارد بیکینگ پودرنمک جوز هندی دارچین)الک می کنیم 200گرم کدو حلوایی رو پوست کنید خرد کنید با اب +2قاشق سوپخوری شکردر مخلوط کن پوره کنید(من شکر نریختم)شکر +روغن+ماست رو با همزن بزنید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم با همزن بزنید پوره کدو حلوایی و مواد خشک رو اضافه می کنیم در اخر گردو رو هم اضافه می کنیم راستی در این مرحله از لیسک استفاده می کنیم در فر 175درجه سانتی گراد یا350درجه فارانهایت به مدت45تا50دقیقه می زاریم بپزه
میگم فهیمه تا جایی که یادم میاد کال کباب سرخ کردن نداشت.گوجه هم نداشت؟؟
ورژنای مختلفش فرق داره ایا؟؟
به زودی درست میکنم خبر میدم.

کیک کدو حلوایی هم میخوام درست کنم به زودییییییی[smiley]emo/emo31.gif[/smiley
ولی خداییش این چه کاریه میکنین؟؟
من چاق میشم که دوباره؟؟؟ کلی زحمت کشدم لاغر شدم!!!
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
انیس فکر نمیکردم تو هم به سوال من جواب بدی... نیست همش چتری خونه این و اون ...فکر نمیکردم اصلا" گوشت تو فریز داشته باشی چه برسه به این مرحله یخ وا شدنش .....

خب خب اینم واسه دل استاددددددد
فقط استاد هنرمند امیدوارم غذای ما رو هم بپسندی .. هدف همگام شدن با بچه های تاپیک بود وگرنه که من در مقابل هنرهای تو و مرضیه هیچممم خودتم خوب میدونی

سوال : هر کی گفت کدوم قسمت این غذا با من بوده

من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
فهیمه مامان من خیلی کال کباب درست نمیکرد یعنی خیلی وقته که نخوردم خودم هم تاحالا درست نکردم ولی یادمه اونی که ما درست میکردیم با این دستور تو فرق میکرد انگار......
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
به به پری خانووووووووووووووووم.افرین
خوب من که میگم تو سالادش روئ درست کردی بقیه رو شوشو زحمتشو کشیده.

فعلا من یه لیست بدم بعد با دستور میام.
دیروز ناهار همسرجون همبرگر خونگی درست کرد.
شام هم من یه نون خوشمزه و عالی درست کردم با پنیر زدیم تو زگ.
امروز ناهار ابگوشت داریم.

میرزاقاسمی و کشک و بادکجون هم درست کرذن.تا ظهر اگه بشه با عکس و توضیح میام.

راستی پری اونجا ماهی هست.اینجا که فصلش نیست.منم هر ماهی نمیخورم.باید دوباره بریم ببینیم چه خبره.
میرزا قاسمی
بادمجون کبابی شده و پوست گرفته و له شده
سیر
نخم مرغ

سیر رو له میکنیم با کمی زردچوبه و روغن تفت میدیم.بهش تخم مرغ اضافه میکنیم تا کمی خودش رو بگیره.بعد بادمجونهای له شده رو اضافه میکنیم و با شعله کم میزاریم تا جا بیفته و حسابی روغن بندازه.نمک و فلفل هم میزنیم.
بسی بسی خوشمزه میباشد.

یه صبحونه راحت و خوشمزه.شاید نینیها هم دوست داشته باشن.
تست فرانسوی

1عدد تخم مرغ رو تو بشقاب گود با چنگال میزنیم.بهش شکر و شیر اضافه میکنیم خوب میزنیم تا قاطی بشه.
نون تستها رو نصف میکنیم.میزنیمتو مایه و بعد تو روغن سرخ میکنیم.
بعد هم نوش جان مینماییم.
نونها زیاد تو مایه نمونه که وا میره در حدی که همه جاش تخم مرغی بشه کافیه
حق هم با انیسه هم با افسون حالا چه کنیییییییم؟؟؟!!!
راستی ما کال کباب رو یه ماهه پیش نیشابور درستیدیم با خواهر جون اخه اون جاریش رشتیه...بدون گوجه بود والبته میگفت یه سبزی محلی هم میریزند که مانریختیم........خیلی خوشمزه ششششششششد....اینقدر که شوشو همش میگه درست کن...ما بادمجونو روی اتیش کبابی کردیم
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
راستی بچه ها دستور غذا کلا سلیقه ای هست.
من خودم یه چی جدید که میخوام درست کنم نگاه میکنم ببینم ترکیباتش با ذائقه ما سازگاره یا نه.مثلا اگه کسی تن ماهی دوست نداره هیچ وقت از تونا بالز خوشش نمیاد.

به خاطر همین موردی هم نداره اگه غذاهای جدید رو درست کردیم و خوشمون نیومد.تجربه جالبیه به هر حال.
کال کباب رو من میخوام درست کنم.
عمه منم سبزی میزد.سرخ هم نمیکرد.گوجه هم نداشت.ولی در کل غذاهای محلی شهر به شهر فرق دارن با هم.
فعلا لنگ اب انار هستمممممممممم.
2810