2777
2789
عنوان

چاقی و اضافه وزن

209 بازدید | 31 پست

من ۱۳ سالمه . قدم ۱۶۵ . و وزنم ۷۵ کیلو . 😪

چیکار کنم وزن کم کنم .

حتی ورزش هم میکنم ولی مثل اینکه فایده نداره .

بچه تر بودم خیلی لاغر بودم بعد از موقعی که لوزه م رو عمل کردم چاق شدم .

تیروئید کم کار هم دارم .

رژیم مناسب سنت و ورزش حتما داشته باش وگرنه سنت ک بره بالا میشی هم وزن من دیگه باید جونت بالا بیاد ب خاطر لاغری

تازه لاغرم شی پوستت شل میشه

تا سنت کمه وزنت زیاد نرفته بالا کم کن

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیپس پفک نوشابه سرخ کردنی اینارو حذف کن برنجو کم و بدون روغن بخور نون کم کن ورزشم بکنی کم میشه وزنت

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

رژیم کالری شماری خیلی سالمه و خوب نتیجه میده، فقط تحقیق کن ببین مناسب سن شما هست؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
رژیم مناسب سنت و ورزش حتما داشته باش وگرنه سنت ک بره بالا میشی هم وزن من دیگه باید جونت بالا بیاد ب ...

عزیزدلم من یه گروه لاغری دارم داخل ایتا 

با چن تا از خانومای نی نی سایتی 

دوست داشتی بهمون محلق شو باربی آینده 

خوشحال میشیم

دوستم نداشتی موردی نیست 

فقطططط در هر صورت روی هدفت تمرکز کن عزیزدلم که انشاالله وقتی رفتی آلمان خوجل و خوشتیپ باشی و مثل باربی های اونااا    

عزیزدلم من یه گروه لاغری دارم داخل ایتا  با چن تا از خانومای نی نی سایتی  دوست داشتی بهم ...

فداتشم من ک باربی نمیشم نهایت میتونم متعادل شم  

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)