2777
2789

من یکیشو میزاشتم تو کریر. بهش شیشه میدادم

البته بچه های من شیرخشک می خوردن

خب خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی سخته. 

اما واقعا دو تا وسیله توی خونه خیلی به دادم رسید. گهواره برقی. کریر.

دست تنها و شاغلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه من خاله هام کنار مامانم بودن همزمان شیر وپیپی میکردیم

Xبند سابق، بگو ماشاالله😁   هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خدا ضربدر صد بکنه بده به خودت انشالله🗿.          من آویزون یکی باشم اونه منم از رفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمیپاشم چون برامن هر دریو بگی باز کرد(خدا)😍😉
من یکیشو میزاشتم تو کریر. بهش شیشه میدادم البته بچه های من شیرخشک می خوردن خب خییییییییییییییییییی ...

الان بچه هاتون چند وقتن؟

من الان نزدیک چهار ماهن میخوام برم خونه خودم تا حالا خونه مامانم بودیم

میدونم چقدر سخته واسه همین دل نگرانم

بچه های منم بیشتر شیر خشک میخورن

یعنی یکی بغل باشه یکی تو کریر؟

چجوری آروغشون رو بگیریم؟

بچه های شمام رفلاکس داشتن؟

الان بچه هاتون چند وقتن؟ من الان نزدیک چهار ماهن میخوام برم خونه خودم تا حالا خونه مامانم بودیم می ...

الان 3 سال

بله رفلاکس داشتن

شیرخشک پپتی جونیور آپتامیل . چقدر هم سخت پیدا می کردم.

و پودر اس او مراز بهشون میدام. 

هر کدوم زودتر شیرش رو می خورد یه چند دقیقه ای روی دستم یا سر روی شونه نگه می داشتم. 

الان 3 سال بله رفلاکس داشتن شیرخشک پپتی جونیور آپتامیل . چقدر هم سخت پیدا می کردم. و پودر اس او م ...

ان شا الله خدا براتون نگهشون داره🥰

الان که سه سالشونه همونجور سخته نگهداریشون؟

یا بهتر شده؟

پرستار به نظرتون تا چند سالگیشون نیازه؟

ان شا الله خدا براتون نگهشون داره🥰 الان که سه سالشونه همونجور سخته نگهداریشون؟ یا بهتر شده؟ پرست ...

واقعا اگه توان مالی داری . حداقل تا پایان 2 سالگی. تا زمانی که دندونها کامل بشه. خواب شب کامل بشه. کمی بتونن مستقل راه برن. 

واقعا اگه توان مالی داری . حداقل تا پایان 2 سالگی. تا زمانی که دندونها کامل بشه. خواب شب کامل بشه. ک ...

در اون حدم نه

خیلی متوسطیم

ماشا الله خودشونم انقدر هزینه دارن

ببینم میتونیم از پسش بر بیایم

پرستارم خیلی بمونه تا سه چهار بعد از ظهر

.

الان چیکار میکنی؟

بچه ها بهتر شدن؟

یا همونحور اذیت میکنن؟

در اون حدم نه خیلی متوسطیم ماشا الله خودشونم انقدر هزینه دارن ببینم میتونیم از پسش بر بیایم پرست ...

پرستار شبانه روزی میتونی بگیری.

یا اینکه بگی از 2 بعدازظهر بیاد تا 10 شب. ساعت کار پرستار باتوجه به توافق شماست

بله خیلی هزینه دارن. خوب درکت می کنم

الان میگی چطورن؟ منظورم الان که شیر و پوشک ندارن چطورن؟

از شیشه شیر و پوشک گرفتم. 

همینکه شبها می خوابن خیلی بهتره. چون اونجوری تا صبح بیدار بودم و صبح هم باید می رفتم سرکار . خیییییییییییییییییییییییییییییییلی سختتر بود.

الان که خواب شبشون تنظیم شده. هزار شکر خیلی بهترن.

اما در طی روز نمیشه ازشون چشم برداشت. یه چیزی پرت می کنن. می پرن. با هم دعوا می کنن. 

از شیشه شیر و پوشک گرفتم.  همینکه شبها می خوابن خیلی بهتره. چون اونجوری تا صبح بیدار بودم و صب ...

صبح ها میذاریشون مهد؟

و اینکه دیگه تو طول روز نمیخوابن؟

تو سن بچه های شما شب ساعت چند میخوابن صبح کی بیدار میشن؟