2777
2789
عنوان

واکسن نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11560 بازدید | 150 پست
پس این همه بچه ای که به خاطر عوارض واکسن تشنج مقاوم به درمان گرفتن و معلول شدنو نمیبینید؟ همون واکس ...

واکسن باعث تشنج و معلولیت نمیشه. 

اون بچه ها بیماری دیگه ای داشتند. 

خودم واکسن کرونا زدم. هیچ عوارضی نداشت. 

کاربری دست دو نفره

انیا.  نمیدونم چند سالته و تحصیلات چیه ولی. اولا.   متوجه حرف نمیشی.   ثانیا بسیار ب ...

من بی ادبی نکردم مدل خودتون جوابتون رو دادم

شما هم متوجه حرف من نمیشین در ضمن چرا فکر میکنید کسی که مخالف واکسنه حتما سنش کمه و تحصیلاتش پایین من ۳۳سالمه و محض اطلاعتون معلم هم هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واکسن باعث تشنج و معلولیت نمیشه.  اون بچه ها بیماری دیگه ای داشتند.  خودم واکسن کرونا زد ...

شما رو چه حسابی میگین باعث تشنج نمیشه؟چون ندیدین

وقتی دکتر میگه بچه من به خاطر واکسن بدو تولدش تشنج بدون تب کرده و اگه تکرار میشد معلول میشد 

شما رو چه حسابی میگین باعث تشنج نمیشه؟چون ندیدین وقتی دکتر میگه بچه من به خاطر واکسن بدو تولدش تشنج ...

واکسن باعث تشنج نمیشه. 

این همه بچه واکسن زدند طوریشون نشده. 

یا دکتر اشتباه کرده یا بچه شما حساسیت داشته. 

نمیتونید بگید واکسن کلا بده. 

کاربری دست دو نفره

واکسن باعث تشنج نمیشه.  این همه بچه واکسن زدند طوریشون نشده.  یا دکتر اشتباه کرده یا بچه ...

اینهمه بچه؟؟؟؟

شما از همه بچه هایی که واکسن زدن خبر دارید؟

یه سر برید مطب متخصصای مغز و اعصاب کودکان میفهمید چه خبره

از نظرشما دوتا دکتر فوق تخصص نوزادان و یک فوق تخصص مغزواعصاب اشتباه کرده؟

بعد واکسن خوبه؟

من سوالم از شما اینه اگه بچتون گرفتار این مشکل میشد بازم حرفتون همین بود؟

اینهمه بچه؟؟؟؟ شما از همه بچه هایی که واکسن زدن خبر دارید؟ یه سر برید مطب متخصصای مغز و اعصاب کودک ...

اگه واکسن چنین عوارضی داشت این همه کشور قانون نمیذاشتند همه بزنند. 

ممنوع میشد. 

واکسن چنین بلاهایی سر بچه نمیاره. 

اون بچه ها قطعا مشکلات دیگه ای داشتند. 

کاربری دست دو نفره

اگه واکسن چنین عوارضی داشت این همه کشور قانون نمیذاشتند همه بزنند.  ممنوع میشد.  واکسن چ ...

شما نه علمشو دارید نه تجربه دیدن این مشکل رو از نزدیک و صحبت با دکترا پس نمیتونین بگین واکسن مشکلی ایجاد نمیکنه چطور بچه هایی که تشنج میکنن چه با تب چه بدون تب با تجویز پزشک مغزو اعصاب براشون به جای واکسن سه گانه دوگانه میزنن و سیاه سرفه حذف میشه چون تشنج آوره و برای بچه مشکل ایجاد میشه

شما نه علمشو دارید نه تجربه دیدن این مشکل رو از نزدیک و صحبت با دکترا پس نمیتونین بگین واکسن مشکلی ا ...

واکسن فایده بزرگی داره. نمیشه فایده اش رو تکذیب کرد. 

جلوگیری از گسترش بیماری ها میکنه. 

هر دارویی افرادی هستند که بهش حساسیت داشته باشند. 

چون چندتا بچه حساسیت داشتند نمیشه گفت واکسن بده و نباید زد. 

کاربری دست دو نفره

واکسن فایده بزرگی داره. نمیشه فایده اش رو تکذیب کرد.  جلوگیری از گسترش بیماری ها میکنه.  ...

سوالمو جواب ندادید اگر بچه خودتون باواکسن معلول میشد بازم انقدر راحت میگفتید واکسن خوبه؟

سوالمو جواب ندادید اگر بچه خودتون باواکسن معلول میشد بازم انقدر راحت میگفتید واکسن خوبه؟

ولش کن نرود میخ اهنی من نمیدونستم واکسن کودکی کلا اختیاریه وگرنه نمیزدم بخاطر تبش خداروشکر بچم مشکلی پیدانکرد ولی کرونا رو نزدم و خیلی به اطرافیان با دلیل گفتم نزنن زدن و پشیمونن به رو نمیارن فقط همسرم میگه خداروشکر نزدی برای بچمم بزرگ بشه عمرا بزنم شده مدرک جعل کنم 

واکسن هیچ بچه ای رو معلول نمیکنه. 

تونت بزن بخون اینقدرم مقاومت نکن منم بعداینکه یکسالگی رو زدم دیدم برا ۱۸ ماهگی ام دیگه گفتم زدم اینم توکل به خدا ولی کرونا که تجارت بود کلی ام کلیپ اونور اب و دیدم نزدم مگه میشه تو ی سال واکسن ساخت همش چرت بود سودشونو کردن کمرنگش کردن کرونا الانم هست کمه به چشم نمیاد 

تونت بزن بخون اینقدرم مقاومت نکن منم بعداینکه یکسالگی رو زدم دیدم برا ۱۸ ماهگی ام دیگه گفتم زدم اینم ...

اطلاعات شما اشتباه هست. 

واکسن از گسترش بیماری ها جلوگیری میکنه. همه این رو میدونند. کاملا واضحه. 

کاربری دست دو نفره

ولش کن نرود میخ اهنی من نمیدونستم واکسن کودکی کلا اختیاریه وگرنه نمیزدم بخاطر تبش خداروشکر بچم مشکلی ...

واکسن زدند پشیمون اند به روی خودشون نمیارید! از کجا میدونید پشیمون اند؟ شما که حس غیب ندارید. 

کاربری دست دو نفره

@خربوریدان    

سلام. 

لطفا ببینید این تاپیک رو. 

مخالفت با واکسن تو قرن بیست و یکم! اون هم با چه دلایل عجیبی!!!!! 

خودشون رو تحصیلکرده و باسواد و به روز هم میدونند و به ما میگن بی اطلاع و بی سواد!

فقط حرف هاشون رو ببینید. 

یکی میگفت مدرک جعل میکنم بچه ام واکسن نزنه!! 

کاربری دست دو نفره