2777
2789
عنوان

واکسن نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11560 بازدید | 150 پست
وا ولی اصلا اینجور نیستا من بعد کلی واکسن و سه دوز واکسن کرونا هنوزم جزو نوابغ کشوریم تنها چیزی که ی ...

من دو سال ونیمه عمل کردم دقیقا بعد این عملم دوماه بعدش تصادف کردم و مجبور شدم دوباره ببرنم اتاق عمل

یعنی به فاصله دوماه دوبار بیهوش شدم

از اون به بعد ی خنگگگ واقعییی شدمم

خودم باورم نمیشه ایقدر منگ و گیچم

امیدوارم خوب بشم ی روزی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم چندسالی هست طب اسلامی امده رو کارفقط میگه واکسن نزنید فلان 

من تصادف کرده بودم 

زخم روی بدنم زیاد داشتم 

تو بیمارستان اولین حرفشون این بود واکسن ۱۶ سالگی رو زدی یا نه😂همه جا پیگیر واکسنن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

سلام.والا ما ک در اطرافمون این موردا ندیدیم ک ب خاطر واکسن مشکلی براشون پیش اومده باشه

منم ندیدم

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
واکسن های کودکی طی سالها امتحانشونو پس دادن جدا از واکسن کروناست که روی مردم ازمایش کردن و فازهای مخ ...

اینکه برای عده ی زیادی مشکلی به وجود نیورده دلیل بر خوب بودن واکسن نیست کسیکه بچش به خاطر واکسن فلج شده تمام زندگیش عذاب میکشه

اگر بچه شما یا صد یا هزار یا ده هزار نفر دیگه اینجوری شدن بچه های شصت میلیون نفر دیگه اینجوری نشدن پ ...

روشعن فکری افکار شماست نه من

اگه بچه خودتم فلج بشه باز سر حرفت هستی یا نه

چرا با واکسن مخالف هستید؟  واکسن باعث میشه فرد بیماری نگیره یا خفیف تر بگیره. جلوگیری از گسترش ...

سرخک و ...‌ درمان میشه ولی معلولیت نه

منم به شما میگم عجب افکاری داری تو این قرن

شما اگر این قدر مطمئن چرا دیگه تودسایت میپرسی و از نطرات مخالف ناراحت میشی.     برو کارت ر ...

عجیبه که هم به واکسن اعتقاد داری هم کار دکترا رو زیر سوال میبری با خودت چند چندی

درضمن من از شما سوال نپرسیدم از کسایی که واکسن نزدن پرسیدم به جاش چیکار کردن

سرخک و ...‌ درمان میشه ولی معلولیت نه منم به شما میگم عجب افکاری داری تو این قرن

واکسن معلولیت ایجاد نمیکنه. 

این همه تو دنیا واکسن میزنند. 

کرونا چی؟ کرونا که اگه واکسن نبود هنوز هم میموند و افراد بیشتری رو میکشت. 

کاربری دست دو نفره

عجیبه که هم به واکسن اعتقاد داری هم کار دکترا رو زیر سوال میبری با خودت چند چندی درضمن من از شما سو ...

انیا.  نمیدونم چند سالته و تحصیلات چیه

ولی. اولا.   متوجه حرف نمیشی.   ثانیا بسیار بی ادبانه جواب میدی

من مدیرم و صد سال بچه ای،که کارت واکسن نداشته باشه ثبت نام نمیکنم.    حتی اگه بره شکایت کنه

خوش باشی

واکسن معلولیت ایجاد نمیکنه.  این همه تو دنیا واکسن میزنند.  کرونا چی؟ کرونا که اگه واکسن ...

پس این همه بچه ای که به خاطر عوارض واکسن تشنج مقاوم به درمان گرفتن و معلول شدنو نمیبینید؟

همون واکسن کرونا هم کلی عوارض داشت برامون