2777
2789
عنوان

واکسن نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11560 بازدید | 150 پست
من همشو زدم به جز هجده ماهگی نمیخوام بزنم فقط میخوام بگم قطره خوراکی فلج اطفالو بده  آخه ...

چرا دقیقا اجباریه موقع ثبت نام مدرسه باید کارت واکسنش کامل باشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ذهن بچه رو کند میکنن و خیلیم به ضرر بچه هستن

😐والا ما که همه ی واکسنامون رو زدیم ذهنمونم کند نشده هم تو مدرسه ممتاز بودیم هم دانشگاه 😐😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم احساس میکنم دخترم بهد واکسن ۱۸ماهگیش در حرف زدنشدچار مشکل شد. البته درگیر موبایل هم بود نمیدونم تاثیر کدوم بیشتر بود

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
منم احساس میکنم دخترم بهد واکسن ۱۸ماهگیش در حرف زدنشدچار مشکل شد. البته درگیر موبایل هم بود نمیدونم ...

پسر منم قبل واکسن ۱۸ ماهگی خیلی کلمه میگفت بعد اون انگار استوپه کرد الانم دو نیم سالشه کامل حرف نمیزنه کلمه میگه

در حسرت دیدار حرم امام حسین  
عزیزم اون واکسن هایی که توی بچگی بدی جای خود رو داره این واکسن هم کرونا هم عوارض کوتاه مدت و بلند مد ...

منظور اسی کلا واکسن از بدو تولده ن فقط کرونا . منم کرونا رو نزدم عمرا بذارم واسه مدرسه پسرم بزنن با خانوادم جنگ کردم نزنن ولی زدن الان شوهرم میگه چه خوب نزدی وگرنه مثل من قلبت نافرمانی میکرد

پسر منم قبل واکسن ۱۸ ماهگی خیلی کلمه میگفت بعد اون انگار استوپه کرد الانم دو نیم سالشه کامل حرف نمیز ...

عزمزمه درگیرفضای مجازی (تلوزیون،موبایل) هم هست؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

من طرفدار ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واکسن نیستم یعنی تاحالا پیش نیومده بود طرفداری کنم ولی بنظرم واکسن خیلی مهمه..قبلا مردم بخاطر آبله مرغان هم میمردن واکسنا باعث شدن بدنمون مقاوم باشه مقابلش .. من حتی واکسن کرونا رو هم هر سه دوزش رو زدم 😒نه خنگ شدم نه هیچی .. بعد کلاس نهم واکسن اجباریه خب مدرسه مدام پیگیر بود واکسن بزنیم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
منظور اسی کلا واکسن از بدو تولده ن فقط کرونا . منم کرونا رو نزدم عمرا بذارم واسه مدرسه پسرم بزنن با ...

چه واکسنی؟ ما زدیم اوکی بود هر سه دوز رو هم زدیم .. برای خوابگاه ازمون کارت واکسن میخواستن 

واکسن های کودکی طی سالها امتحانشونو پس دادن جدا از واکسن کروناست که روی مردم ازمایش کردن و فازهای مختلف رو طی نکرده اوردن زدن به مردم من و همسرم واکسن کرونا رو نزدیم ولی به بچمون واکسن های نوزادیشو کامل زدیم مشکلی هم پیش نیومد براش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
واقعا نمیدونم خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابین دختر من با واکسن بدو تولدش دوبار  تشنج بدون ...

اگر بچه شما یا صد یا هزار یا ده هزار نفر دیگه اینجوری شدن بچه های شصت میلیون نفر دیگه اینجوری نشدن پس نمیشه فاز روغن فکری برداری یک نسخه کلی بپیچی در مورد واکسن زدن.

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

چرا با واکسن مخالف هستید؟ 

واکسن باعث میشه فرد بیماری نگیره یا خفیف تر بگیره. جلوگیری از گسترش بیماری های واگیردار میکنه. 

کسانی که با واکسن که تو کل دنیا میگن لازمه و سازمان جهانی بهداشت میگه لازمه مخالف اند، نمیتونند ادعای به روز بودن کنند. 

تو قرن بیست و یکم بعضی ها چه حرف هایی میزنند! 

کاربری دست دو نفره

شما اگر این قدر مطمئن چرا دیگه تودسایت میپرسی و از نطرات مخالف ناراحت میشی.     برو کارت رو بکن

ما هم خودمون هم بچه ها و اطرافیان همه واکسن ها رو زدیم و الحمدلله همه هم تحصیل کرده.    حتی واکسن کرونا هم مشکلی برای ما ایجاد نکرد.  ایرانی اش هم زدیم.    دکترها عادت دارن وقتی دلیلی برای مشکل پیدا نمیکنن.  می اندازن مثلا گردن واکسن.           

ای بابا من دوتا دختر دارم واکسن هم زدم اینجوری نشدن که چقدر ترسناک خدالعنتشون کنه

سلام.والا ما ک در اطرافمون این موردا ندیدیم ک ب خاطر واکسن مشکلی براشون پیش اومده باشه