2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی کتک میخوره ۱۱ ماهشه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 133 پست
نه اصلا پسرمو نمیزنم حتی دعوا هم نمیکنم فقط از اسباب بازیو کارتن محرومش میکنمو باهاش قهر میکنم اما ف ...

مشاور!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم هر روز یه جاش کبود میشه امروز سرش خورد رو سرامیکا انقدرم ریزه میزه اس نسبت به پسرم دلم براش ...

دختر نسبت ب پسر ریزه میزه تره ولی توروخدا حتی یه لحضه ام تنهاشون نزار باهم

من خواهرم رفت تا دم در گفت مراقبشون باش 

چشمم رو بر گردوندم دیدم بزرگتره خودشو ب سرعت نور رسونده ب گوچیکه میخواد با بند قنداش دنبال خودش بکشه😂😂😂خدا منو ببخشه ولی دیدم ول نمیکنه یدونه زدم بزرگه رو

ولی الان انقدر پشت همن 😍 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
وقتی نذاره شما بفهمی داخل ارا شده از کجا بدونی که قرص بخوری مردا اگه بخوان سرت شیره بمالن واردن  ...

اتفاقا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بیشتر توجه ام به پسرمه ولی اصلا تا دخترم بیدار میشه میخواد یه کم چهار دست و پا بره سریع میپره رو کمر ...

میدونه با بیدار شدن اون توجه میره سمت اون برای همین اینکارو میکنه به نظرم برو روانشناسی کودک کمکت میکنه

زمان ثابت کرده همتونو...
دختر نسبت ب پسر ریزه میزه تره ولی توروخدا حتی یه لحضه ام تنهاشون نزار باهم من خواهرم رفت تا دم در گ ...

الان چند سالشون شده ؟ خدا کنه به ها منم زود این دورتنو بگذرونن نه من اصلا چشم بر نمیدارم ازشون ۲۴ ساعت نگهبانی میدم 

آفرین خانم عاقل وای الان ایشون نمونه صورت مساله را با حذف گذشته و شوهرش پاک کنه

نه بذاره سومی بیاد بزور 

بعد همه رو با هم مدیریت کنه

منظورم ایشون نیست البته

امثال این خانما که کم هم نیستن برای فرار از طلاق هی میزان

شاید شوهرم درست شد 😐😒😒😒

فکر آینده و آرامش بچه ها نیستن 

نسلا همینطوری جلو میرن بد بخت و بد بخت تر 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

پسرت چقدر ذاتش بد هستش بخاطر همینه میگن تا بچه اولی بزرگ نشده دومی رو نیارید

نه اصلا این حرف غلطه ذات بد نداریم تو بچه بچه ها بی گناه و معصومن پسر من از پدر بی ادبشآموزشدیده من پسرمو مقصر نمیدونم اونم بچه اس 

خدایا هنوز حکمتت رو نفهمیدم که چطوری بعضیا رو لایق بچه میدونی

چقدر بد حرف میزنی فکر نکردی دل یه نفر با این حرفت میشکنه

بچه ها تا کوچیکن این سختیا رو دارن مادره باید بچه ها تو اولویت باشن تا کارای خونه حالا خونه کثیف باشه یا غذا دیر آماده بشه اشکالی نداره

میتونی درست راهنماییش کنی تا با این حرف دلشو بشکونی

من واقعا نمیخواستم دومیو باردار بشم چون میخواستم جدا بشم شوهرم باردارم کرد که از فکر جدایی در بیام ح ...

راهکارش اینه حالا که جلوشو نگرفتی باردار شدی جونتو باید بذاری تا اون صدمه نبینه

من یه بچه چهارساله داشتم دومی رو دوقلو خدا بهم داد

سه تاشونو روی چشمم نگه میدارم یکیشون بپره اون یکی رو گاز بگیره؟ پس من چیکارم؟؟؟

ببین انقدر توجه به پسرم زیاده که حد نداره انقدر براشاسباب بازی میخریم انقدر میبریمشتفریح همش در حال ...

منم همه اینارو گذروندم. الان ۹. و ۱۰. سالشونه. ببین یه نصیحت. زیادی پسرتو لوس نکن اون میدونه انقدر بهش توجه دارید   بخاطر همون داره. قلدر میشه. اینو بگم زیادی بها بدید تا اخر عمر سوار گردنتون. زور گو میشه.       در حد معقول با پسرت محبت کن. و مواظب کوچیکه هم باش بالا گفتم من چطوری مواظبت میکردم  وقتی کار نداره  پیشش باش بزرگرو سر گرم کن.  وقتیم کار داری تاب شورتی بخر از بالا نصب کن بزار توش دست بزرگه بهش نرسه که بزنه. 

نه بذاره سومی بیاد بزور  بعد همه رو با هم مدیریت کنه منظورم ایشون نیست البته امثال این خانما ...

من از طلاق نمیترسم اگه توافق کنه از خدامه همه مثل هم نیستن بچه هامم خودم میتونم خوشبخت کنم نیاز به باباشون ندارم