2777
2789
بابا این دو روغنو چندماهه دارم میزنم 😂

اسی دور باشه تو ریزش هم داری؟

قرص میخوری؟ زینک ،هِیرویت...اینام خوبنا

الان اسی میگه تو پس چرا خودت خوابت نمیبره😅🤣

من از بیرون مراقب موهام نبودم و با دکلره داغونشون کردم

ولی اون دوتا قرص رو بخر بخور

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
وای آره همینه خودشه خیلی ضعیفه پوستم یعنی خدا نکنه یه خراش روی تنم بیفته سه سال طول میکشه بره😑 م ...

عزیزدلم من با برند های خودم کار میکنم که فوق العاده با کیفیت هستند اگه خواستی میتونم شمارم بدم تصویری مشاوره رایگان بهت بدم با عکس های قبل و بعد مشتری هام ک اصلا نتی نیستند و میتونی حتی باهاشون صحبت کنی قشنگم

اگرم نخواستی تهیه کنی فدای سرت بازم میتونم کمکت کنم برای مشاوره و خوشگل شدن پوستت

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر برو هرچی مناسب پوستته بده منم اینو دکتر داد دیگه همش میزنم

چشم مرسی عشق من😍

خدا به پوست و موت حال خوب بده و همیشه سلامت باشن😍🥰😇

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
اسی دور باشه تو ریزش هم داری؟ قرص میخوری؟ زینک ،هِیرویت...اینام خوبنا الان اسی میگه تو پس چرا خودت ...

نه ریزش ندارم

فقط خشکی و موخوره

مکمل میخوردم اینا رو داشت جدا نگرفتم دیگه

تموم شده هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم😂

عزیزدلم من با برند های خودم کار میکنم که فوق العاده با کیفیت هستند اگه خواستی میتونم شمارم بدم تصویر ...

خیلی دوس دارم خیلی

اما الان شرایط یکم قمر در عقربه😁

اگه چندتا محصول خوب برای جای جوش،خود جوش،لک و ترمیم کننده بهم معرفی کنی من تیکه تیکه تهیه شون میکنم و امتحان میکنم تا نتیجه بگیرم،دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم و هرچی بتونم تست میکنم تا خوب شه پوستم🤣🤣😅😆😇😍🤩😂

نه ریزش ندارم فقط خشکی و موخوره مکمل میخوردم اینا رو داشت جدا نگرفتم دیگه تموم شده هنوز تصمیم نگر ...

الحمدالله 

پس خوبه شکر😍🥰

Hairvit ویتامین مو هست

برای پوست و ناخن هم خوبه

سرچ کنی....🌱❤️🐾🫂

دورت بگردم تو هم همینطور ❤

عزیزمی مرسی گلم🫖🍫🌻🐿

عزیزدلم من با برند های خودم کار میکنم که فوق العاده با کیفیت هستند اگه خواستی میتونم شمارم بدم تصویر ...

حنا جون میگم ماسک ورقه ای موثر هست؟

یا الکیه؟😃

ببین عزیزم درمان جوش اول ازهمه علت جوش رو باید بفهمی جوش ها یا به خاطر تولید چربی بیش از حد(پوست ...

سلام عزیزم خوبین

من تو بارداری هورمونام به هم ریخت و همه بدنم به شدت جوش میزد بخصوص روی سینه و سرشونه هام دکتر خیلی زفتم گفت بعد زایمان میره که خیلی رفته

الان لک‌ اونها مونده میشه بگی چکار کنم که از بین برن؟ 

و برای جای سوختگی قدیمی هم راهکاری داری؟

ممنون میشم جواب بدی

ابرسانی میکنه کار خاصی نمیکنه😅

پس که این طور،مرسی😅🤍🐇🌹🌲

سلام عزیزم خوبین من تو بارداری هورمونام به هم ریخت و همه بدنم به شدت جوش میزد بخصوص روی سینه و سرشو ...

سلام عزیزم به روی چشم

آلان میخام برم جایی بیام راهنماییت میکنم

سلام عزیزم خوبین من تو بارداری هورمونام به هم ریخت و همه بدنم به شدت جوش میزد بخصوص روی سینه و سرشو ...

سلام عزیزم به روی چشم

آلان میخام برم جایی بیام راهنماییت میکنم