وای آره همینه خودشه خیلی ضعیفه پوستم یعنی خدا نکنه یه خراش روی تنم بیفته سه سال طول میکشه بره😑 م ...
عزیزدلم من با برند های خودم کار میکنم که فوق العاده با کیفیت هستند اگه خواستی میتونم شمارم بدم تصویری مشاوره رایگان بهت بدم با عکس های قبل و بعد مشتری هام ک اصلا نتی نیستند و میتونی حتی باهاشون صحبت کنی قشنگم
اگرم نخواستی تهیه کنی فدای سرت بازم میتونم کمکت کنم برای مشاوره و خوشگل شدن پوستت
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزدلم من با برند های خودم کار میکنم که فوق العاده با کیفیت هستند اگه خواستی میتونم شمارم بدم تصویر ...
خیلی دوس دارم خیلی
اما الان شرایط یکم قمر در عقربه😁
اگه چندتا محصول خوب برای جای جوش،خود جوش،لک و ترمیم کننده بهم معرفی کنی من تیکه تیکه تهیه شون میکنم و امتحان میکنم تا نتیجه بگیرم،دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم و هرچی بتونم تست میکنم تا خوب شه پوستم🤣🤣😅😆😇😍🤩😂
خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️