2777
2789
 ببین از حموم اومدی بیرون خب موهات رو با یه حوله آب اضافش رو بگیر حدود نیم ساعت حوله حموم بپو ...

چه خوب توضیح دادی،چندتا سوال منم جواب دادی،🥲😍🥰😇😊😁

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا بگو کلیندامایسین و یا سرم ضدجوش اورژانسی بیوآکوا برای روی فقط جوش،خوبه؟ من خسته شدم از جوش فق ...

من کلیندامایسین زدم ولی دست ساز دکترم بود خیلی تاثیر داشت

واسه لک هم باید اول جوشات درمان بشه

من کلیندامایسین زدم ولی دست ساز دکترم بود خیلی تاثیر داشت واسه لک هم باید اول جوشات درمان بشه

آره میفهمم ممنونم ازت،نه من میخواستم از محلول های داروخونه بخرم نه دست ساز... پس ولش نمیخرم🤣وقتی فایده نداره....

از دکتر رفتن خسته شدم😑🤑

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
لطفا بگو کلیندامایسین و یا سرم ضدجوش اورژانسی بیوآکوا برای روی فقط جوش،خوبه؟ من خسته شدم از جوش فق ...

ببین عزیزم

درمان جوش

اول ازهمه علت جوش رو باید بفهمی

جوش ها یا به خاطر تولید چربی بیش از حد(پوست های چرب)

یا تغییر در  ترکیبات چربی(عواملی مثل قند ها مثل قند خرما یا یه سری چیز های دیگ )

عوامل هورمونی که جوش هاش معمولا ملتهب و دردناک هستند

و بیماری های کبدی (جوش های ریز)

من جوش های زیادی درمان کردم اول از همه تیپ پوستی رو تشخیص میدم بعد عوامل جوش رو کنترل میکنم و بعد پیشگیری همه فکر می‌کنند خیلی درمانش سخته ولی اصلا اینطوری نیست

اون محصولات ک گفتی پوست رو خیلی خشک میکنه من قبولشون ندارم عزیزم

برای لک هم بهم بگو چطور لک هایی داری از اول داشتی؟ لک های بارداری ک اصلاحا بهش میگن ملاسما ؟

یا لک جای جوش

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  
 ببین از حموم اومدی بیرون خب موهات رو با یه حوله آب اضافش رو بگیر حدود نیم ساعت حوله حموم بپو ...

اها، من میزاشتم زیاد خشک بشه پس😅

اول کرم مو بزنم بعد روغن؟ 

اسی جان منم به درد تو دچارم بشدت موخوره دارم روانم ریخته به هم پوست و مو منو بیچاره کرده میخام ...

والا نه دکلره و رنگ کردم نه اتو و سشوار میکشم نه خشن رفتار میکنم نه هیچی

نمیدونم چشونه😂

اها، من میزاشتم زیاد خشک بشه پس😅 اول کرم مو بزنم بعد روغن؟ 

از برند محصولاتت مطمئنی؟

ببین روغن موت خواهشا حاوی وازلین و پارافین نباشه بلند مدت موهات داغون میکنه

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  
ببین عزیزم درمان جوش اول ازهمه علت جوش رو باید بفهمی جوش ها یا به خاطر تولید چربی بیش از حد(پوست ...

واقعا تو چقدر خوبی آخه،اولین باره کسی حرفایی میزنه که من بهش اعتقاد دارم،مرسی واقعا عزیزم،که وقت گذاشتی،کاملا درست میگی،من همون برای هورمونامه،مابقی موارد نیست...کمی به هم ریختگی هورمونی دارم که با دوفاستون دارم برطرف میکنم،پروژسترونم کمه و دوفاستون میخورم تا جبران شه و پریود شم و اینا....لک هام قرمزن و جدید...جوش میزنم،دو روزه میره،ولی لک قرمز می مونه،گاهی دردناکن،پوستم تلاش میکنه ترمیم کنه ولی دو روز بعد بازم جوش میزنه...

ازمایش دادی؟ علت جوشات چیه؟ 

مشکلات هورمونی،همین

کلافم

تنبلی تخمدان درمان صد در صدی نداره...

پریودیم منظم نیست

دوفاستون میخورم و بهتر شدم و جوشام به نسبت کمتر شدن

ولی هنوزم میزنم و لک قرمزش روی مخ منه🥲😳🥶

روغن آرگان رو روی کف دستت بزن کف دستت رو بهم ماساژ بده که گرم بشه ساقه موهات ک نمناک هست رو با روغن ...

عزیزم شما میدونی برای منافذ باز پوست چی خوبه؟ 

و اصلا قابل درمان هست؟ 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
مشکلات هورمونی،همین کلافم تنبلی تخمدان درمان صد در صدی نداره... پریودیم منظم نیست دوفاستون میخور ...

خب اون دیگه نمیدونم چاره ای هست یا نه😅 برندای خوب استفاده کن انشالا که بهتر میشه