2777
2789

سلام من این بچه آخریم شیر خشکی شده . چون هر چی میخوردم آلرژی داشت . خلاصه ببینم میان ؟

سوال اول : بچه دو ماه نیم چند درجه باید شیر خشک بخوره ؟ هر چند ساعت؟

سوال دوم : شیشه شیر چه قدر میشه استفاده کررد(مدت زمان فاسد شدن شیشه) که بچه مریض نشه؟

سوال سوم : همین سوال برای پستونک

سوال چهارم :میشه با مایع ظرفشویی یا تو ماشین ظرفشویی گذاشتش؟

سوال پنجم : مدت زمان فاسد شدن شیر خشک آماده شده چه قدر در دمای اتاق؟

هر کدوم 4 نمره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال اول : بچه دو ماه نیم چند درجه باید شیر خشک بخوره ؟ هر چند ساعت؟ سوال دوم : شیشه شیر چه قدر میش ...

من شیر الرژی میدادم. بچه ای الرژی داره معمولا کمتر میخوره نمیشه گفت ولی هر دو ساعت تو این سن 60تا فکر کنم نرمال باشه. از اونجایی که شیرش ی مقدار بد بو و تلخ بود من هفته ای ی شیشه میگرفتم ولی ی مدل شیشه ای داشت اونو هر دو هفته سریش عوض میکردم. 

شیر هم نهایت ی ساعت تو دمای محیط الان باشه. من همونم نمیزاشتم چون این بچه ها حساسن. میزاشتم یخچال و بعد تو اب گرم میکردم. 

با شیشه شور هم میشستم و مایع ظرفشویی و فرچه شیشه

همتا اسم خـودمه♥
ممنون عزیزم منم دغدغه ام شیر نخوردنشه اپتامیل پبتی جونیور میخوره

جونیور خوبه باز بو نمیده ی کم تلخه فقط. شیشه اش رو ضد نفخ و ضد رفلاکس بگیر چون جونیور رقیقه  ی کم رفلاکس میاره

همتا اسم خـودمه♥
جونیور خوبه باز بو نمیده ی کم تلخه فقط. شیشه اش رو ضد نفخ و ضد رفلاکس بگیر چون جونیور رقیقه  ی ...

شیشه ضد نفخ گرفتم متاسفانه  رفلاکس هم داره داره داروی اس امپرازول میخوره 

کی غذای کمکیشو شروع کردین با چی؟

جونیور خوبه باز بو نمیده ی کم تلخه فقط. شیشه اش رو ضد نفخ و ضد رفلاکس بگیر چون جونیور رقیقه  ی ...

رفتم تاپیکاتون خوندم منم دیابت بارداری داشتم و خیلی رعایت هم میکردم ولی دخترم 4460 و 36 هفته بدنیا اومد تو ان آی سیو خیلی وزن کرد الا بزور به 5 کیلو میرسه خیلی ناراحتم

شیشه ضد نفخ گرفتم متاسفانه  رفلاکس هم داره داره داروی اس امپرازول میخوره  کی غذای کمکیشو ...

شش ماه کامل چون گوارش اینا ضعیفه هرچی دیرتر بهتر. با یرنج محلی. لعاب هم ندادم. فرنی بدون شکر درست کردم. بادوم هم اینا قطعا الرژی دارن  رفتم سراغ گوشتا. گوسفندی و بلدرچین بهش ساخت بعدش جوجه محلی. اینارو با برنج میدادم. تا هشت نه ماهگی. پاچه گوسفندم ساخت. ده ماهگی دادم. بعدش جعفری تست کردم و نخود فرنگی ساختن. 

دال عدس هم ساخت. ماش بدون پوست 

روغن هم سبوس برنج

سیب زمینی یک سالگی ساخت

بعدش هویج

خیلی چیزا تست کردم ولی اینا ساختن

تست کردن هم مهمه ها همه رو با هم نباید بدی هرچی تست کردی باید اقلا یک هفته بدی کم کم زیاد کنی مطمئن شی ساخته

همتا اسم خـودمه♥

دیروز رفتم هایپر استار بندرعباس شیشه شیر و پستونک و تخفیف زده بود ولی آخر فهمیدیم تخفی برداشته شد رفتیم ارتباط با مشتریان رایگان شد  

شیر خشک هم دیروز سه تا با نسخه پزشک و کد ملی نوزاد و...... 141000 داد بهمون

شش ماه کامل چون گوارش اینا ضعیفه هرچی دیرتر بهتر. با یرنج محلی. لعاب هم ندادم. فرنی بدون شکر درست کر ...

وای مرسی عزیزم ممنون بهم اطلاعات دادی من خودم بادوم میخوردم شیرمو میخورد حساسیت داشت