2777
2789
عنوان

تب نوزاد کمککک

54 بازدید | 5 پست

سلام 

دوستان من بچه م پنج ماه و ده روزشه، تبش ۳۷.۹ هست، پاشویه ش کردم، چیکار کنم؟ استامینوفن بدم؟ ببرم دکتر، خواهشا اگه میدونید جواب بدید راستی ابریزش بینی هم داره، خاک تو سرم فک کنم سرما خورده 

عزیزم هر چهار ساعت به اندازه دوبرابر وزنش قطره استامنوفن بده اگه قطع نشد ایبوپروفن به اندازه یه سورنگ کوچیک دو سی سی بده 

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

منم واسه همین بیدارم تب لعنتی خیلی بده 

عذاب وجدان نگیر کاری نمیشه کرد کل زمستون از ترس مریضی نرفتم بیرون آخرم. باباشون آورد توخونه برامون .آره قطره استامینوفن رده توی آب ولرم هم نمک بریز پاشویه ش کن یکمم ب شکم و دستاش بزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرماخورده پاشویه نکن 

بله قطره استامینوفن کودکان پاراکید 

نیم ساعت قبل و بعدش شیر نده 

هوای خونه رو خنک کن 

لباساش رو نخی بپوشون 

چون سرما خورده زیاد رو به سردی نبر بچه رو لرز میشه به صورت آروم اروم لباساش رو کم کن 

پوشک نکن اصلا بچه رو باز بذار با یه شلوار 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

با آب سرد پاشویه نکنین فقط

شوک بهش وارد میشه

آب ولرم بزنین 

رو پیونیش دستمال خیس ولرم بذارین خود دستمال سرد میشه و حرارت سرش رو میگیره 

هی تکرار کنین

من خودم خیلی ترسو هستم، استامینوفن رو میدم وقتی از ۳۷.۵ رد کنه

ولی دکتر که برده بودم میگفت تا ۳۹ لازم نیس استا بدی فقط دستمال و مراقبت کردن و اینا

شیر زیاد بهش بدین بدنش اگه کم آب باشه تبش بدتر میشه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️