2777
2789
عنوان

کسی ک بچگی ابله مرغون نگرفته بزرگسالی زونا بگیره میمیره؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه طوری بود بیماری همونطوری مث ابله جوش خارش؟

اولا جوش هاش خیلی خیلی بزرگ بودن با خارش وحشتناک،تب بالا و ضعف و بیحالی

و قسمت بد ماجرا، جوش داخل بدن بود مثل حلق و دهان و ورودی رحم و مقعد و... که هیچ غلطی نمیتونستم بکنم

من گرفتم ولی نمردم😐

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

اگه آبله مرغون میگیره ویروسی. تو بدنش نیست که تبدیل به زونا بشه

نهایت توی بزرگسالی آبله مرغون میگیره و خیلی اذیت میشه مثل خودم

ولی نمیمیره

زونا هم کسی میگیره که یک بار آبله مرغون گرفته و خوب شده ولی ویروسش توی بدنش پشت سیستم های عصبیش‌ نهان شده توی سنین بالا مخصوصا میانسالی یهو اشکار میشه و زونا میشه

اگه آبله مرغون میگیره ویروسی. تو بدنش نیست که تبدیل به زونا بشه نهایت توی بزرگسالی آبله مرغون میگیر ...

پس اگه کسی ابله نگیره توی کودکی زونا هم احتمالش کمه درسته؟ 

من تا به حال آبله نگرفتم نگرانم مبتلا بشم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

خانما 

ینی همهههههه آیله و زونا میگیرن؟؟؟ من تا حالا هیچکدوم نگرفتم

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

واقعا باید تاسف خورد.تمام کشورهای اروپایی و آمریکایی و شرق آسیا واکسیناسیون ابله مرغان دارن

این ت واکسن یا واکسن ابله فرق داره

اما ما همچنان از مهاجران افعان میگیریم

پس اگه کسی ابله نگیره توی کودکی زونا هم احتمالش کمه درسته؟  من تا به حال آبله نگرفتم نگرانم مب ...

احتمالش کم نیست ، صفره .

بجای اینکه نگران زونا باشی نگران آبله مرغون باش و برو زودتر واکسنشو بزن

من بیست و چهار سالمه ، تا این سن نگرفتم

کل بچه های فامیل گرفتن یهو خورد به من ، تو این سن پدرم درومد

بعدشم بچم ازم گرفت باز یه بار دیگه پدر خودم و پدر اون درومد.

احتمالش کم نیست ، صفره . بجای اینکه نگران زونا باشی نگران آبله مرغون باش و برو زودتر واکسنشو بزن م ...

آخی.  خدارو شکر الان خوبید 

واکسنش چند وقته اومده؟ اگه قدیمیه فکر کنم بچگی زده باشم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
اره فداتشم نه چندسالیه اومده از مرکز بهداشت منطقه تون پرسجو کن

مرسی عزیزم خبر دادی. همیشه سلامت باشی