2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

58 بازدید | 6 پست

سلام ببخشید پایه هفتم هستم درسم هم بیشتر نمراتم بالای ۱۶ میشه اما میخوام به بالای ۱۸ برسونم و همیشه ۱۹ و ۲۰ بگیرم به نظر شما مشاور تحصیلی کمکم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

یس  والبته خودتم باید بخوای وهدفت واقعا برات مهم باشه

هدفم همیشه برام مهمه اما میترسم پیش مشاور برم بعد هیچ نتیجه ای نگیرم خیلی دلم میخواد جزو نفرات برتر از نظر نمره بشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفتم دیگه چه مشاور گرفتنی

اخه چون  میخام رشته تجربی رو بردارم بعد میگن که برای انتخاب رشته ۳ سال متوسطه اول مهم و اگه معدل بالای ۱۹ بشه میتونی هر رشته ای رو انتخاب کنی 

اخه چون  میخام رشته تجربی رو بردارم بعد میگن که برای انتخاب رشته ۳ سال متوسطه اول مهم و اگه معد ...

نگران نباش انقدر هم سختگیری نیست 

فقط بخون و جاهایی که مشکل داری مثل ریاضی کلاس خصوصی برو اوکیه نیاز به مشاور نیست

سال هشتم و نهم اگه هدفت تیزهوشانه مشاور بگیر تا تو قبولی تیزهوشان بهت کمک کنه البته اونم خیلی سخت نیست مهم تلاش کردنه

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره