2777
2789
عنوان

بیاید از خواستگار 💩 ام براتون بگم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 49 پست
فقط جمله ی اخرت 😐😐  وقتی دختران سرزمینم شانس رو فقط توی شوهر کردن میبینن😄😄

نه شانس توی این مورد ندارم 

اه چرا نی نی سایت اینطوری شده قبلا تاپیک میذاشتی کلی نظر میدادن 

الان فقط قضاوت 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا قرار نیست بکوبید بقیه رو ها 

قیافه هم دست آدم نیست 

قبل از اینکه بیان هم از قبل بگید مشخصات طرف رو بگن و از طریق فضای مجازی هم عکس طرف رو ببینید و اگه اوکی بودب بعد بگو بیان خواستگاری

با هیچکی تقریبا نبودی؟؟  بالاخره بودی یا نبودی؟؟  وقتی دختران سرزمینم شانس رو ف ...

چرا ؟ چون بسکه خانواده سرکوبشون کردن 

الان من فک میکنم اگ از ۲۰بگذرم مامانم چی میخواد بهم بگه 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
خب از اول می گفتی نیان اگه قبلا دیده بودیش

ندیده بودم یه واسطه معرفیش کرد 

باباش ب بابام زنگ زد بابای منم هیچی ازشون نپرسید البته پرسید ولی نگف مثلا سوادش فدق دیپلمه گفته بود مهندس 

ینی منکه شوهرم خوب هس و از انتخابم راضی ام خرابم و شانس داشتم؟ 😕😂

اینم بگم ماهم هرکی میگفت دخترتو میخام مامانم میگفت بفرمایین بیاین..چه موردای عجیب غریبی هم میومدن🤦🏻‍♀️😂

که درستش این هس اول شرایطشونو بپرسین اگه دیدید به هم میخورید بگین بیان خاستگاری

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

خودت می‌دونی تو این مورد خیلیا به قول شما شانس ندارن ،من چند ساله تا فیها خالدون طرف و در نیارم و عکسش و نبینم راه نمیدم ،اینجوری نه هزینه لباس و میوه شیرینی می‌کنی نه استرس بیخود میگیری 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خب حالا قرار نیست بکوبید بقیه رو ها  قیافه هم دست آدم نیست  قبل از اینکه بیان هم از قبل ...

اره دقیقا ازین ب بعد بدون عکس کسیو قبول نمیکنم ادم جا میخوره 

میدونی من قیافه کسیو تمسخر نمیکنم شاید تو خیابون ببینم طرفو بگم قیافه بدی نداره 

ولی اینکه ادم فکر کنه فلانی قراره همسرش بشه دگ یکم سخت گیری میکنه که لاقل ب دلش بشینه ...

اخه عجله کردیم باباش انقد زنگ زد ب بابام گفته بود ب بابام تحقیق که کرده بود گفته بود خیلی وضعشون خوبه که اجازه دادیم بیان گویا نبود چنین 

میتونم الان بپرسم چند سالته و تحصیلاتت چیه چون تو یه تاپیک هم دیدم گفتید کسی که باید پز بده منم نه دختر عمه ی بی سوادم و کلی توهین کردید و گفتی دهاتی و زشت و فلان و اینا😐 

خودت می‌دونی تو این مورد خیلیا به قول شما شانس ندارن ،من چند ساله تا فیها خالدون طرف و در نیارم و عک ...

دمت گرم به علاوه استرسی که میکشی و وقتی که هدر میره 

تو چند سالته ؟ 

خب اخه مثلا قیافه طرفو بگی عکس بده بعد خوشت نیومد زشت نی بگی من از قیافت خوشم نیومد 

ینی منکه شوهرم خوب هس و از انتخابم راضی ام خرابم و شانس داشتم؟ 😕😂 اینم بگم ماهم هرکی میگفت دخت ...

خب شما چند نفر اومدن که اخر انتخاب کردی ؟ 

من خسته شدم از خواستگاری بی سرانجام 

خب قیافه طرفو چی اگه عکس  اد خوشم نیومد بگم ببخشید قیافت خوب نیس ؟ زشت نی