2777
2789

بیاید از خواستگار چند روز پیشم بگم براتون 

بچه ها سوادش فوق دیپلم یعنی از من خیلی پایین تر 😭قیافش که تصلا به دلم ننشست حالم بد میشد نگاش میکردم حرف زدنش شل و ول بلد نبود حرف بزنه شغلشو نمیتونم بگم یه وخت شناسایی میشه ولی تو یه شرکت خصوصی مهندس بود ولی با فوق دیپلم نمیدونم چجوری مثلا اموزش دیده بود شده بود لیسانس 

خوانوادشون فرهنگشون بسیار پایین تر از ما 

من ازون دسته دختراییم با هیچکی تقریبا میشه گفت نبودم ولی شانسم ریده 

نا امید شدم 

راست میگن خرابا سانس دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانس نداری حداقل شخصیت داشته باش

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

با هیچکی تقریبا نبودی؟؟

بالاخره بودی یا نبودی؟؟

وقتی دختران سرزمینم شانس رو فقط توی شوهر کردن میبینن😄😄 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
چی گفت مگ  چقد شلوغش میکنید شما

طرف یه خواستگاری کرده فقط ایشون به گ وه و سطح پایین و همه چی تشبیهش کرده

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

انشالله شانس بهت رو کنه  میشه ب تاپیک اخرم سر بزنید لطفا مهم و اضطراریه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!