2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 92 پست
دلم اینقد شکسته ازش خوشم نمیاد اصلا باهاش حرف بزنم دیگه اشپزی نمیکنم 

میدونه عزیزم درک میکنم 

دعا میکنم خدا خودش قلبت رو آروم کنه🙏

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فقط آه میکشم خدا آه این اشکامو ازشون بگیره بنظرت خدا میبینه؟؟؟

بعضی وقتا فک‌میکنم خدااونارو بیشترازما دوست داره مارو وسیله قرارداده عذاب بکشیم تواین دنیا تابه اونا روزی برسونیم انگار اونا بنده ی محبوب خدان

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
بعضی وقتا فک‌میکنم خدااونارو بیشترازما دوست داره مارو وسیله قرارداده عذاب بکشیم تواین دنیا تابه اونا ...

دقیقا بخدا اونا اینقد خوب زندگی میکنن فقط جنگ اعصابش برای من و زندگیمه بخدا اینقد خوشن اونا تو زندگیشون 

دقیقا بخدا اونا اینقد خوب زندگی میکنن فقط جنگ اعصابش برای من و زندگیمه بخدا اینقد خوشن اونا تو زندگی ...

حالا باز خوبه تو داری توهمون خونه زندگی میکنی من که مستأجر و آواره ام سه دنگ خونه شریک داریم باهم توشهرستان که ننه باباش دارن استفادشو میبرن ماشینمونم زیر پای اوناست خودمون سوار پرایدیم این ماه هم مادرشوهرم اومد خونمون از شوهرم پول قرض گرف طلا خرید و وسایل خونه عوض کرد معلوم نیست پس بدن یانه دلم خون کرذن بیشتر ازهمه شوهرم مقصره انگار داره بامن لج میکنه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
اره بخدا ولی چه ارزشی داره وقتی با حرفاش دلم بد شکست هیچوقت یادم نمیره این حرفش  

دل من پر از این حرفاست و جالبه که میگن تو کینه ای هستی و چرا فراموش نمیکنی دیگران باهات بد میکنن!!تو باید یاد بگیری بزرگوار باشی و اصلا برات مهم نباشه هر بلایی سرت آوردن ،تو فقط بزرگوار باش!!

چرا رفتارهای آدما رو زنجیر وار کنار هم می چینی!!چرا میگی فلانی با من فلان کار رو کرد و فلان رفتار رو کرد و ...

همه رو تک تک یادت بیاد که بتونی ببخشی و بگی زیاد مهم نبوده  ولی وقتی کارای طرف رو با هم در نظر میگیری دیگه نمی تونی ببخشیش !!

تو خیلی دنیایی هستی که مال دنیا برات مهمه ،آخرش همه این مال به دنیا می مونه 

بعد جالبه بهشون میگم مگه نمیگید مال دنیا بده ،بدید به من میگن نههههه نمیشه !!

تو شوهرت مثل مال من توهینم میکنه بهت؟؟؟

تاحرف میزنم میگه پولمه دام میخواد بدم بهشون هروقت گشنه موندی بعد حرف بزن انگار فقط باید شکم سیر شه 

حالا باز خوبه تو داری توهمون خونه زندگی میکنی من که مستأجر و آواره ام سه دنگ خونه شریک داریم باهم تو ...

ببین اونا مقصر هستن ولی ده درصد شوهرامون نود درصد مقصزن اونا میخان که اینجوریه اگه خانوادش پول بخان شوهرامون عرضه داشته باشن میگن نه شوهرای خودمون میخان که میدن بهشون حال من که حلال نمیکنم پسش میدن از سر مریضی هم پس بدن 

بعد میگم وضع مالی خانواده شوهرت چطوره مال من پولدارن اگه بی پول بودن زور بهم نداشت 

دل من پر از این حرفاست و جالبه که میگن تو کینه ای هستی و چرا فراموش نمیکنی دیگران باهات بد میکنن!!تو ...

دقیقا منم همینم بخدا خانوادش کلی توهین میکنن بهم شوهرم لاله هیچی نمیگه بخدا خستم از دست همشون اصلا خانواده شوهرم در شان من نبودن الان که دارم نگا میکنم بخدا من ارزشم خیلی بیشتر بود از لحاظ خانوادگی تحصیلات کلی بالاترم ازشون ولی بازم کلی اعتماد به نفسش بالاست میگه من از تو بالاترم 

تاحرف میزنم میگه پولمه دام میخواد بدم بهشون هروقت گشنه موندی بعد حرف بزن انگار فقط باید شکم سیر شه&n ...

میگم بنظرت خدا میبینع؟؟؟یعنی میشه آه ما رو ازشون بگیره 

دقیقا شوهر منم امسب همینو گفت 

ببین اونا مقصر هستن ولی ده درصد شوهرامون نود درصد مقصزن اونا میخان که اینجوریه اگه خانوادش پول بخان ...

گفتم که پدرشوهرم سه تاخونه و یک ویلا داره ولی ماتوتهران مستأجریم به هرکیم بگیم ماشینمون دست اوناست نمیدن باورنمیکنن میگن اونا پولدارن حتما خودشون خریدن