2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 92 پست

من شرط گذاشتم هر وقت مهمونی خواستی بدی (خیلی میاره ) با کمال میل میپذیرم ، البته قبلش باید بهم فلان مقدار پول بدی چون اضافه دارم خدمت میکنم ، اگر دعوا دوست نداری و دلت پیش فامیلات عزت و احترام میخواد پولو بده تا منم دلم صاف باشه و دعوا نشه و تو هم خرج که میکنی اینم روش !البته بدون دعوا ،  یه بارم بردمش بدون اینکه بدونه نقشه تو سرم چیه همون مقدار رو کارت کشیدم و خریدی که دلم خواست رو انجام دادم بعد گفتم این هدیه واسه خاطر مهمونیمه ،،این پسره از همون روز اینقدر اینقدر اصرار پشت سر هم فلان فامیلتو بیار فلانی رو زنگ بزن بیان وااای زنگ زدم برادرت اینا بیان خونه و ... منم میگم خیر ، مهمانی دوست ندارم ( پدر مادر حسابش جداس بقیه خیر) ، میدونه حرفی که میزنمو حتما انجام میدم برا همین اینجوری میکنه ، میدونی استارتر ، باید یه زن قاطعیت و یکم جذبه داشته باشه تا ازش حساب ببرن ، احتمالا به هیچ طرفش حسابت نمیکنه ، باید کاری کنی تا ادب بشه ، با انجام یه رفتار بدون دعوا . براتون مثال خودمو اوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.