2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 92 پست

بعضی مردا یه روز زخم زبون نزنن نمیشه💔

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
تو چرا خواهر ؟؟؟

شوهرم ماشین صفرو که با پول من خریده برده داده دست باباش حالاباباش سه تاخونه داره من بد بخت تو زیر زمین مستأجرم بخوام از حماقت های شوهرم بگم تاصبح حرف دارم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم ماشین صفرو که با پول من خریده برده داده دست باباش حالاباباش سه تاخونه داره من بد بخت تو زیر زم ...

منم مثل توام بخدا پولمون بردن سیصد میلیون که شریکمون کنن الان میگن سهم نداری بخدا داریم ماهی پنج تومن قسط اون سیصد میلیون رو میدیم 

ماشین یک میلیاردی زیر پامون که اسم من بود فروختیم خونه بخرن پدرشوهرمم یه میلیارد داد بعد شیش دونگ خونه رو کرد اسم خودش کلی طلا فروختم ماشین خریدیم گفت خوب نیست رفت عوضش کرد به ماشین قراضه برامون هرید که به زور راه میره بعد شوهرم با این اوضاع میره دورشون بعد به من میگه رخت شور و اشپز 

اون نفهمه عیبی نداره...تو آشپزی کن جای خوابتم عوض نکن ...نزار خانواده ی شوهرت با کاراشون سردی بندازن ...

متاسفانه بعضی مردا هیچوقت نمیپرسن چته ،چون خیلی هاشون میدونن طرفشون نجیب هست و خانمه 

همینطور حرفات تو دلت می مونه ،یجایی ازشون خسته میشی ولی بازم بخاطر بچه هات تحمل میکنی و...

جالب اینجاست خیلی هاشون میدونن که حق با خانمشونه ولی فقط میخوان جلوش کم نیارن و... 

خیلی هاشون میدونن همین کسایی که اینا دارن  الان براشون خودکشی میکنن ،مریض بشن یه آب گرمم دستشون نمیدن و بازم این زنشونه که به دادشون میرسه و...

منم مثل تو هیچ ارزشی پیش شوهرم ندارم فقط خانوادشون میخواد هرچی می‌خره به اسم باباش می‌خره اوایل خیلی ...

منم اهمیت نمیدم بهش ببین این سهم منم هست من که حلال نمیکنم بزار حرامی بخورن ببینم تا کجاااا پیش میرن فقط میخام یه روز ببینمشون که تاوان پولایی که ازم بردن رو پس بدن 

متاسفانه بعضی مردا هیچوقت نمیپرسن چته ،چون خیلی هاشون میدونن طرفشون نجیب هست و خانمه  همینطور ...

اره بخدا ولی چه ارزشی داره وقتی با حرفاش دلم بد شکست هیچوقت یادم نمیره این حرفش 

منم مثل توام بخدا پولمون بردن سیصد میلیون که شریکمون کنن الان میگن سهم نداری بخدا داریم ماهی پنج توم ...

من که فقط آه میکشم ونفرین میکنم حالاببینم خدا طرف کیو میگیره داغ گذاشتن رودلم الهی که داغ بیاد رودلشون

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
متاسفانه بعضی مردا هیچوقت نمیپرسن چته ،چون خیلی هاشون میدونن طرفشون نجیب هست و خانمه  همینطور ...

همه ی اینا درسته منم قبول دارم ...اول کامنتم گفتم قلق شوهرت دست خودته ،خودت باید بهش بفهمونی...مثلا اگه شوهر من باشه یکم تو خودم باشم میگه چته؟؟؟من که شوهر اسی رو نمیشناسم،فقط می‌دونم با غذا درست نکردن و‌جاخواب عوض کردن شرایطش بدتر میشه چون میگه نمیتونم طلاق بگیرم یعنی باید بسوزه و بسازه ...شوهرشم به گفته ی خودش گفته پول مهریه ت رو یکی بود میداد خلاص میشدم...این وضعش خیلی حاده واقعا جوابی نداشتم دیگه بهش بدم تا راهنماییش کنم عزیزم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من که فقط آه میکشم ونفرین میکنم حالاببینم خدا طرف کیو میگیره داغ گذاشتن رودلم الهی که داغ بیاد رودلش ...

منم فقط آه میکشم خدا آه این اشکامو ازشون بگیره بنظرت خدا میبینه؟؟؟