2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور

1887 بازدید | 92 پست

بچه ها پدرشوهرم دوبار پولمون بالا کشیده تاپیک های قبلی توضیح دادم سیصد میلیون ازمون برد شریکمون کنه کارش گرفت و میگه سهم ندارید 

خواستیم خونه بخریم پول سه دانگ داشتیم پدرشوهرمم پول گزاشت خانه خریذیم بعد شیش دانگ خونه رو زد اسم خودش 

الان امروز شوهرم گفت کارتت بده گفتم نیست پیشم کارت خودت استفاده کن گفت دادم بابام پول لازم داشته با اینکه باباش پولداره اس ام اس بانکاش رو دیدم ۵۰۰هزار کشیده 

الان بهش گفتم داری از سر سفره من نون برمیداری میدی اونا من راضی نیستم میگه الویت اول خانوادم هستن تو چه سگی هستی تو فقط اشپز و رخت شور خانمی 

بخدا اینفد دلم شکست فقط خواستم با یکی حرف بزنم کسی رو جز شما نداشتم 

واقعا متاسفم ...حق داری عزیزم..چجور دلش اومده بهت اینطوری بگه اخه؟؟؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری ناراحت بشی.خیلی هم حق داری. دیگه واسه این ادم دل نسوزون.لیاقتش همون خانواده اش هستن

بخدا اینقد گریه کردم حالم بده 

الان چطور باهاش رفتار کنم 

گفتم بگو بیا این چند دست لباسی هم که داریم ببرن خیالشون راحت بشه 

حالم خیلی خرابه الان چطور باهاش رفتار کنم  خوشم نمیاد حرفی بزنم باهاش

نمیدونم عزیزم...اخلاق شوهرت دست خودته...خودت فقط میتونی یجوری بفهونی بهش که حرفاش زشته و‌قلبت شکسته...سرسری نگیر .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
باهاش حرف نمیزنم غذا هم درست نمیکنم 

نه عزیزم غذا درست کن ولی باهاش سرسنگین باش.

اخه گفت اشپزی  زور بهم داره

اون نفهمه عیبی نداره...تو آشپزی کن جای خوابتم عوض نکن ...نزار خانواده ی شوهرت با کاراشون سردی بندازن تو زندگیت...باهاش سرسنگین باش وقتی گفت چته بدون داد و بیداد بدون گریه با بی تفاوتی بگو خوبه منم مثل زنای دیگه ولخرج بودم و همش تو خیابون بودم میگفتم مرد حمال زنه پولشو خرج کنم بسمه؟؟؟؟بگو قدر زنتو بدون تا بعدها حسرتشو نکشی.

اون نفهمه عیبی نداره...تو آشپزی کن جای خوابتم عوض نکن ...نزار خانواده ی شوهرت با کاراشون سردی بندازن ...

نه بابا اصلا مهم نیست براش میگه خوشبحال کسی مهریه تو رو میداد میرفتی 

بعد جالب اینه از همه لحاظ ازش سرترم 

نه بابا اصلا مهم نیست براش میگه خوشبحال کسی مهریه تو رو میداد میرفتی  بعد جالب اینه از همه لحا ...

عجبببب...دردش چیه؟؟این یه مشکل اساسی داره

عجبببب...دردش چیه؟؟این یه مشکل اساسی داره

چی بگم والا بخدا نمیدونم 

دلم میخاد بعضی وقتا برم ولی یه شرایطی دارم که نمیتونم خانوادم راضی به ازدواج نبودم بعد دلیل قانع کننده هم برا طلاق ندارم