2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 92 پست
نه ندارم نه شاغل نیستم ولی وضع مالی پدرم عالیه پشتوانه دارم ولی خب خانوادم راضی به ازدواج نبودن رو ن ...

به طلاق تشویقت نمیکنم چون واقعا شاید تو زندگی اتون راهی برای صلح و آشتی باشه 

ولی باور کن آدم منت پدر و مادرش رو بکشه خیلی خیلی بهتر از اینکه یه عمر منت شوهر و خانواده اشونو بکشه و بزاره که اذیتش کنن 

ینفر میگفت پدرم میگه وقتی بیایی حرفی برام بزنی و دردل کنی و مثلا اشتباهتت رو بگی ،شاید اولش دعوات کنم ولی بعدا میگردم برات راهی پیدا میکنم که مشکلت حل بشه 

حالا باز خوبه تو داری توهمون خونه زندگی میکنی من که مستأجر و آواره ام سه دنگ خونه شریک داریم باهم تو ...

اگر ماشین به اسم شماست میتونید اعلام مفقودی کنید و پس بگیرید

ولی شاید  جنگ و دعوا تو خونتون راه بیفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر ماشین به اسم شماست میتونید اعلام مفقودی کنید و پس بگیرید ولی شاید  جنگ و دعوا تو خونتون را ...

شوهذم این کارو نمیکنه میگه توروی خانوادم واینمیستم 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
بگو من از خدامه تو این زندگی نباشم.مهریمو بده میرم. زبون آدمیزاد حالیش نمیشه تهدیدش کن.اگه میخواست ...

یبار قهر کردم اومدم خونه بابا اصلا براش مهم نبود فقط از مهریه میترسه 

دقیقا مال منم همینو میگه  تو منی یا من توام

تازه میگه میترسم نفرینم کنن میگم مگه پول زور خواستی که نفرینت کنن پول خودمونه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
شوهذم این کارو نمیکنه میگه توروی خانوادم واینمیستم 

مرده سور خودشونو خانوادشونو ببرن فقط 

بخدا عمو های خودمو نگا میکنم یه جوری پشت زن و بچشونو میگیرت حسرت میخورم میگم خدایا مگه من چی کم داشتم که شوهرم اینجور نیست بخدا یه جوری فکر رفاه خودشونو بچه هاشونن من فقط حسرت میخورم 

خدا که منو نمیبینه هیچوقت از هیچ جا شانس نداشتم ولی این بی عدالتی ها تا کجا میخاد پیش بره اخه جالب اینه اونا پیشرفت میکنن و ما روز به روز بدتر میشیم 

بقران قسم مال من همینو میگه 

میگه که نمیشه بخاطر پول تو روی پدر مادرم وایسم جالب اینه خانوادش محل سگی هم بهش نمیدم تا حالا یبارم دعوتمون نکردن به پرویی خودمون میریم خونشون وگرنه اصلا دلشون نیست بریم اونجا

دلم میخاد یه روز وسیله هامو جمع کنم بیام بشینم خونه بابام تا بترسه حساب کار دستش بیاد ولی بدبختی اینجاست که اصلا هیجی براش مهم نیست زندگیشم نابود بشه براش مهم نیست 

دلم میخاد یه روز وسیله هامو جمع کنم بیام بشینم خونه بابام تا بترسه حساب کار دستش بیاد ولی بدبختی این ...

یابزن به بیخیالی یا طلاق بگیر همین

یبار قهر کردم اومدم خونه بابا اصلا براش مهم نبود فقط از مهریه میترسه 

نرو خونه بابات.اون از خداشه شما خونه زندگیو ول کنی بری.

با همون مهریه تهدیدش کن بگو هروقت بخوام میتونم مطالبه کنم.البته این حرفا واسه وقتیه که به هیچ صراطی مستقیم نشد.چون اگه بفهمه میخوای مهریتو بگیری همه چیزشو به اسم خانوادش میزنه بعد شما دستت به هیچ جا بند نیست.باید انقدر واسش خرج بتراشی انقدر ولخرجی کنی تا هیچ پولی براش نمونه که بده به باباش

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
نرو خونه بابات.اون از خداشه شما خونه زندگیو ول کنی بری. با همون مهریه تهدیدش کن بگو هروقت بخوام میت ...

کلا همه چیزیش برای اوناست هیچی از خودش نداره فقط لباساشه 

طلاق کات منو ببین عبرت هرچند موندم چرا لاشی خان با وجود تاهل باز وبال من اینا از همون گه هایی هستند دم قانون میزنن بعد مافوق ما یه دهاتی دیپلمه دم میزنن ما از مذهبی ها بهتریم ولی،چپ و راست با ج.نده های لاشی جوراب ک.ونی دهاتی هی فضولی خاله زنک بازی هرزه ک.دن نادون