2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126192 بازدید | 839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله چون بازارش دوطرفه س که شما هم از رشد بازار و هم ریزش بازار سود میکنید. بعد از ساعت ۱۱صبح تا تا۷ ...

یعنی باید چقد سرمایه داشته باشیم خیلی میخواد؟؟ 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
ثابت نیست عزیزم منم امسال با نصف پس اندازمون مبل عوض کردم یکم طلا خریدیم دیگه چیزخاصی نموند 😁 تازه ...

بسلامتی عزیزم..‌‌‌منم ناخواسته باردار شدم تو این وضعیت خدا خودش کمکمون کنه واقعا 

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
چطوری بگیرم؟بلد نیستم سیاست ندارم تو این یه مورد و به نظرم تو عقد پول تو جیبی گرفتن اشتباهه بعد ازد ...

ببخشید دیگه بیچاره همه ی حقوقش رو که خرج تو میکنه.

تازه سیاست نداری پول تو جیبی بگیری ازش😑

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بسلامتی عزیزم..‌‌‌منم ناخواسته باردار شدم تو این وضعیت خدا خودش کمکمون کنه واقعا 

آخی باور کن ناخواسته راحتتری اینطوری انقدددد فکر میکنی که خسته میشی 🙂

خوش قدم باشه عزیزم چند وقتتون هست 

خوش قدم باشه عزیزم چند وقتتون هست 

مرسی جانم دوقلو دوماهه باردارم

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
2810