2777
2789
عنوان

پول ماهانه از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 126185 بازدید | 839 پست
شاغلم جالبه ميگه من گذاشتم بري سركار خرج خونه بده همه نيازهات رو هم خودت بخر بچم ٥ سالشه تا حالا كا ...

ببخشید شوهر تو دیگ به درد لای جرزم نمیخوره ادمای خسیس باید کشت چنان زجری به اطرافیان میدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم عزیزم ممنون این مسائل کم و بیش تو هر خونواده ای هست سعی کن با سیاست حل کنی زندگیا هم سخت شده ...

من كوكو و ماكاروني و يه سري غذاها ضرر داره برام بخورم كلن ميمونم سرويس 

سركار هم ميرم برنجي ميپزم اما أصلا من گوشت نميخورم اما تو غذا ميريزم ١٢ ساله تو مراعاتم بسه ديگه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2805
١٢ ساله همينههههههه خيلي خسيسه توي ١٢ سال فقط مبل خريديم اونم ارزونترين همه وسيله هاي جهيزيه أمه تاز ...

شوهرت دیگهخیلی رو داره من پنج تا تیکهرو میندازیم گردن پسر بعد جرات داره راجب جهیزیه نظر مگه کی هستن این مردا😡🫤

الان بازماهی ۷ ۸ ۱۰ میلیونی هامیان

هفت تومن پولی نیست تو این گرونی و تورم .شایدبرا شما زیاد به چشم میاد 🤔

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ببخشید شوهر تو دیگ به درد لای جرزم نمیخوره ادمای خسیس باید کشت چنان زجری به اطرافیان میدن 

اتفاقا الان گفتم بعد مردنت ميگم اخيششششششششش

شوهرت دیگهخیلی رو داره من پنج تا تیکهرو میندازیم گردن پسر بعد جرات داره راجب جهیزیه نظر مگه کی هستن ...

ما رسم نداريم هميشه هم ميگه فك كن خالش بعد ١٢ سال اونروز ميگفت بزار يه چاي بخورم بيام برات تعريف كنم

اتفاقا الان گفتم بعد مردنت ميگم اخيششششششششش

دایی‌م چنان خسیسه

ولی زنداییم ولخرجه 😂😂😂

ولی وحشتناک پولداره هاااا

پولدارا همیشه خسیس اند

مثل شوهر تو 😁😁😁😁

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

2810