2777
2789
عنوان

روز پنجمیه که زایمان کردم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 27 پست

کاملا طبیعی منم سر هر سه زایمانم این حالت  داشتم گریه کن راحت.تا میتونی همسرتو بغل کن تا هورمون ارامش تو بدنت ترشح بشه.ولی خودت حدو اندازه این حسو کنترل کن تا به افسردگی تبدیل نشه

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

منم سزارین شدم مهر پارسال

اوایل زایمانم خیلی شاد بودم چون خیلی خیلی خاطره خوبی شد برام و ذره ای درد نفهمیدم

اما چندروز بعدش انقد دلتنگی و غم و اندوه اومده بود داخل سینم

کوچکترین چیزا اشکمو درمیاورد اونم چه گریه ای ...عین ابر بهار

کم کم خوب شدم تا 15روزم فک کنم

نگران نباش همه اینجورین همه

این جمله رو هر وقت غمگین شدی ب خودت بگو: این چیزا عادیه در زمان زایمان و برای همه اتفاق افتاده پس من سعی میکنم لذت ببرم از زمان نوزادی بچم که هیچ وقت هم تکرار نخواهد شد

بعدش چی شد که بهتر شدی؟کی این حس مزخرف تموم میشه؟

من منجر ب اضطراب شدید شد ک‌رفتم روانپزشک دارو خوردم  من از بارداری اضطرابم شروع شد بعد زایمان شدید شد

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
همش مادرشوهرم بود الانم مادرم .هیچ خلوتی نداریم باهم....

برو اتاق.اصلا خجالت نکش.شیر بچتو بده ک سیر باشه تحویل مامانت بده و برو تو بغل شوهرت چند ساعتی بخواب راحت.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

طبیعیه به خاطر خونریزی و از دست دادن ویتامین ضعیف شدی سزارین ی چیزی شبیه پریودیه با هزار برابر فشار روحی اول از همه باید مکمل بخوری ویتامین د و مینرال میتونی تلفنی از دکتر اجازه خوردن مکمل رو بگیری بعدشم بیشتر به بچه شیر بده شیر دادن به بچه هورمونی ترشح میکنه که باعث آرامش مادر میشه روزی  چند دقیقه حسابی خودتو بپوشون و لای پنجره رو نیم سانت باز ‌کن هوای تازه تنفس کن آهنگ آروم گوش کن یکی دوتا سریال رو هر روز نگاه کن نیاز به سرگرمی داری حتما روزی دو سه بار هربار ده دقیقه تو خونه راه برو 

من منجر ب اضطراب شدید شد ک‌رفتم روانپزشک دارو خوردم  من از بارداری اضطرابم شروع شد بعد زایمان ش ...

منم توی بارداری خیلی از اطرافیانم لطمه خوردم و خیلی ازارم دادم در حد مرگ.الانم اینجوری .

مادرم دوار وسواس شدید فکریه . نمیتونم بسپارم بچه رو بهش

خوب بجه رو بزارید کنارتون.ببین من هم زلیمان طبیعی داشتم هم سزارین ربطی ب نوع زایمانت نداره.فقط میگم خودت باید حدَو کنترل کنی و اینکه واقعا بغل کردن همسر خیلییییییی تاثیر داره