2777
2789
بابا صد دقع گفتم من هیچی ندارم باهاش صحبت کنم  شهر غریبم فقط تو دارم میام باهات دردل میکنم &nbs ...

خب پس نزار بفهمه.

بخاطر خودت میگم.

چون این رفتار باعث میشه روزیتون بشدت کم بشه و گره های مالی زیاد داشته باشین.دودش میره چشم شما.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا یه چیزی بگم 

من اگه میگفتم شوهر رفتع طرف مادرش میگفتین چرا اینکارو کرده چرا ولت کرده 

آره ذاتم بده کسی جای مناسب حق قضاوت نداره 

من به مادر شوهرم خوبی کردم که حای همسایه هاشم میدونن 

ولی حتی تاحالا بهش ترکیه نپروندم ولی اون با من مثل آدم ساده برخورد کرده که هر چیز خواست میتونه بگه 

از شوهرم تشکر نمیکنم بخاطر کارش چون خودش رفته و اینکار 

فقط دلگرمی پشتم هست 

حالا میتونی قضاوت کنیید

حالا یه چیزی بگم  من اگه میگفتم شوهر رفتع طرف مادرش میگفتین چرا اینکارو کرده چرا ولت کرده  ...

عزیزم اینکه همسرت پشتته خیلی عالیه و وظیفشه.

منتها میگم یادش بده که بدون توهین کردن برخورد کنه.

منم کسی بگو بالا چشمت ابروعه همسرم برخورد میکنه اما من یادش دادم که توهین نکنه و داد نزنه چون دودش میره چشم ادم.

اخه نمیدونی چقدر ناجور گره میفته تو زندگی مادی آدم.

اصلا این روزگار یکی از دلایل مشکلات مادی آدما همین احترام نزاشتن به مادره

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
خب پس نزار بفهمه. بخاطر خودت میگم. چون این رفتار باعث میشه روزیتون بشدت کم بشه و گره های مالی زیاد ...

اره نبودم بریزم تو خودم دیگه 

البته مادرشوهرم میا  منت شوهرم باهاش آشتی کتی چون مقصر خودش بوده 

اون اذیت میکنه و میبی فرداش هیچ خبری نیست دیدم که میگم

فقط من برمیشم 

بنظرم شعور داشت فهمید چرا نا راحتم گفت نمیای خونه مادر تکیه میپروته کم محلی میکنه نمی تونم جوابشو بد ...

عزیزم روابط رو برای مدت طولانی خراب کرده . اون باید پل ارتباطی باشه نه تخریب گر

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

عزیزم اینکه همسرت پشتته خیلی عالیه و وظیفشه. منتها میگم یادش بده که بدون توهین کردن برخورد کنه. من ...

میدونم ولی یه دردل ساده بود 

از این به بعد باید بریزم تو خودم

ممنون بابت درکت عزیزم 

چشم ممنون

اره نبودم بریزم تو خودم دیگه  البته مادرشوهرم میا  منت شوهرم باهاش آشتی کتی چون مقصر خودش ...

اره میدونم یعنی همین که تعریف کردیا دقیق فهمیدم اخلاقشو.اشکالی ندارا غصه نخور.من که همیشه کسی بدز کنه میبخشم بین خودم و خدا.خدا هم هوامو داره.جواب بدی رو با خوبی نیدم به نیت قربه الی الله خدا هم کاری میکنه طرف شرمندم میشه.

یه چیزیم بگم بهت اینکه بعد این اتفاقات دیگه کلا فراموش کن که چیکار کرده و اینا کینه نگیر.اصلا نزار برات ادمای مهمی باشن اینجور ادما.و خودخوری نکن.خاک باش.بدون که خدا دیده و همین کافیه.

ارامش و شادی خودت فقط مهم باشه.

میدونم ولی یه دردل ساده بود  از این به بعد باید بریزم تو خودم ممنون بابت درکت عزیزم  چش ...

حالا که میبینی همسرت انقدر عاشقته و نمیتونه خودشو کنترل کنه سعی کن بری با قران درد دل کنی.

هم اروم میشی هم خدا پشتت وایمیسته.

الانم غصه نخور.

میدونی من میگم این ادما که باهام بدن ارزش اینو ندارن که بخاطرشون روزیم کم بشه یا خدا ازم ناراضی بشه.

الهی خدا همیشه باهات مهربون باشه و عشق بین تو و همسرتم روز افزون.

خوشحالی اقات بخاطرت به مادرش فحش داد؟روزیو میبینم ک به تو هم فحش میده

بهتره بهش بگیم روزیو میبینیم که پسرت بخاطر زنش فحشت میده

یه دهه هشتادی پر انگیزه... صاحب یه دختر کوچولو خوشگل و دلبر🥰 برای خوشبختی خونواده ۳ نفره ما دعا کنید🙂🙂

شوهر ادم به ادم فحش بده اونقدر سنگین نیست ولی واااااااایی به روزی که بچه ادم به ادم بی احترامی کنه و فحش بده اون وقته که دنیا به آخر میرسه برای یک مادر ، چون زحمتایی که براش کشیدی حروم شده 

حالا ذوق نکن به مردی که احترام مادرشو زیر پاش بزاره نمیشه تکیه کرد 

قضیه مادرشوهرت و تو به خودتون ربط داشت به خاطر خاله زنک بازی باعث شدی شوهرت به مادرش بی حرمتی کنه؟؟؟؟؟

اره میدونم یعنی همین که تعریف کردیا دقیق فهمیدم اخلاقشو.اشکالی ندارا غصه نخور.من که همیشه کسی بدز کن ...

قربون محبتت عزیزم همین که درک میکتی خودش یه دنیاس 

ممنون واقعا 

هم‌چنین عزیزم 

2810