2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به همسرت یاد بده که وقتی مادرش بهت بی احترامی میکنه با حفظ ادب و احترام مادر باهاش برخورد کنه.

چون سکوت کنه در مقابل ظلمی که بهت میشه هم گناهه بی ادبی کنه هم گناهه.

باید خدا ترسانه برخورد کنه.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
شوهرت مرد خوبیه قدر بدون

نه بابا ب چه دردم میخوره یکم جلووخونوادش پشتم نیست

چندبار باباش علنا بی محلم کرده ولی شوهرم انگار ن انگار و کارای باباشو ماسمالی میکنه ک قصد نداشت بی محل کنه اخلاقش اینه و فلان

درصورتی رفتارش با همه تو خونشون خوب بود ولی بمن کلا نگامم نمیکرد

اینجوریم من دارم اذیت میشم خیلی بده...

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

فقط اونجایی ک گفتی ول کن بابا تموم شده!!!! خوب شوهرو پز کردی اتداختی ب جون مادرش بعد میگی ول کن حالا عیبی نداره...شما همونجا ب خود مادرشوهرت گله میکردی میکفتی چیزی شده ناراحتین؟ نک بیای شوهرتو پرکنی...الان دیگ تخم کینه کاشتی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خوشحالی اقات بخاطرت به مادرش فحش داد؟روزیو میبینم ک به تو هم فحش میده

ببین قضاوت نکن اولم ببین مم راضی نیستم با مادرش دعوا کنه

از بس بی محلی کرده 

امروز بزور میخواست ببریم گفتم نمی‌آیم گفت چرا گفتم بی محلی تیکه می‌روند

بعد شم  اگه قرار روزی مادر شوهرم  بشم هیچ وقت به عروسم   کم محلی تکیه نمی پرونم حتی اگه بد دنیا باشه 

فقط اونجایی ک گفتی ول کن بابا تموم شده!!!! خوب شوهرو پز کردی اتداختی ب جون مادرش بعد میگی ول کن حالا ...

چکار کنم جلوشو بگیرم بعدشم تقصیر  من چیه 

تره من مقصرم بزار بفهمه پشتم کسی هست که تو شهر غریب بخوای  اذیتم کنی 

داشت از سادگی سو استفاده می‌کرد 

شوهرم همیشه بهم میگی جوابشو بده گفتم نمی تونم چی بگم بهش خب 

گفتی تو نمیگی خودم میگم بهش

بعدش فردا  مادرش میره منت کشی پسرش دیدم زیاد که میگم 

کاش قطع رابطه می‌کرد باهاش که نمی کنه 

تو که میدونی شوهرت شعور ندارهذفتنه به پا نکن

بنظرم شعور داشت فهمید چرا نا راحتم گفت نمیای خونه مادر تکیه میپروته کم محلی میکنه نمی تونم جوابشو بده گفتم  نمیای گفت می ما گفتم برو من بمیرم نمیام 

گفت بیخود کردن بخوان به تو چیزی بگن  بعدشم بلند شد رفت 

خب بنده خدا گفته چرا میوه خریدی  , که نیافتی تو خرج  به فکر جیب تو و شوهرت هست  بنظ ...

اره خیلی به فکر جیب ماست 

هروز براش میخرم وسیله میبرم میگه چرا دست خالی میای 

چرا اینجوریه چرا اونجریه 

من ساده هم باز بفکرشم 

اینو بگیر بیار اونو بگیر بیار 

باشه بفکر جیب ماست چرا متلک میگی حالا میخوام میفهمه مم دختر  یه خان زاده ام ولی بار متلک میگم من ساکتم  و فقط بقض 

عزیزم به همسرت یاد بده که وقتی مادرش بهت بی احترامی میکنه با حفظ ادب و احترام مادر باهاش برخورد کنه. ...

بابا صد دقع گفتم من هیچی ندارم باهاش صحبت کنم  شهر غریبم فقط تو دارم میام باهات دردل میکنم  نرو با طرف دعوا کنه میگه مگه من مردم بخواد بتو چیی بگن 

یکی دوبار از دهن هم عروسم شنیده که مادر شوهر به  خانومت تیکه پرونده خانومت  ناراحت به تو نگفته بازم رفته دعوا راانداخته حالا هرکی بوده

2810