2777
2789
چون توخوابم میتونن ضربه بزنن بهت یا چیزی که میخانو تو خواب یطوری بهت بگن ، هرچی من بیشتر بترسم اون ق ...

احساس دیگه ای نداره تو اون شرایط

مثلا حس خفگی اینکه کسی داره خفه ات میکنه

یا سنگینی روی بدنت علی الخصوص قفسه سینه انگار کسی رو سینت نشسته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون توخوابم میتونن ضربه بزنن بهت یا چیزی که میخانو تو خواب یطوری بهت بگن ، هرچی من بیشتر بترسم اون ق ...

یا مثلا احساس میکنی توان نداری بلند بشی یا حرف بزنی صداهای مختلف و عجیب و غریب میشنوی

اره وجود داره

ما الان خونمون جن داره الکی نمیگم چندتا دعا نویس رفتیم میگفتن داره

حتی خودمونم حس میکنیم داره

مثلا یهو لباسامون غیب میشه یا سر و صدا میاد از تو انباری

خود به خود شیر اب حموم باز میشه😑😑

احساس دیگه ای نداره تو اون شرایط مثلا حس خفگی اینکه کسی داره خفه ات میکنه یا سنگینی روی بدنت علی ا ...

نه عزیزم 

اینجوری میشه بختک 

بختک روم نبود ولی صدامو کسی نمیشنید داد که میزدم 

هیچ!.
یا مثلا احساس میکنی توان نداری بلند بشی یا حرف بزنی صداهای مختلف و عجیب و غریب میشنوی

قبلا اینطوری بودم انگار ی ادمه صد کیلویی نشسته بود رو شونه هام  ، صدا نه خیلی فقط در حد پچ پچ  یا صدای خانوادمو در میاوردن

هیچ!.
از کجا مطمئنی ؟  چطوری میشه فهمید؟

سنگینی روی شونه ها و کتف

سردرد

شنیدن پچ پچ و صدا

صدا کردن به اسم

حس کردن حضورش

تو خونت و هرجا که میری

و چیزای دیگه

متاسفانه همزادت بد هم هست خوب نیست

من ک نمیتونم به شما ثابت کنم اینها همشم بیماری نیست!واسه همین گفتم تجربه میکنی میفهمی بسلامنی البته

وقتی تمام دانشمندان وجود یه چیزی رو رد میکنن چطور میشه حرف خامهای نی نی سایت رو قبول کرد .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

انشالله قبل مرگت یه بار تجربشون کنی و به روانپزشک مراجعه کنی و کل دنیا نتونن مشکلتو حل کنن تا ایمان ...

اگه روانپزشک نتونه حل کنه بازم دلیل بروجود جن نیست نشونه ی اسکیزوفرنی حادهست که به درمان دارویی هم جواب نمیده واخرش میشه  خودکشی. علم رو زیر سوال نبرید مثل بچه ها

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
حتما قرانم قبول ندارن

در جهان اطراف، بسیاری از موارد به چشم انسان قابل رویت نیستند اما قدرتشان از انسان بیشتر است. اشعه X، میکروبها، ویروسها، تک‌سلولیها، الکترونها و همچنین جنها از این جمله اند که نمیتوان وجود آنها را انکار کرد.

بر این اساس هم نمیتوان به این علت که ما نمیتوانیم جنیان را ببینیم، وجود آنها را رد کنیم.

گفته میشود که بعد زمان و مکان برای جنیان معنا ندارد و آنها می‌توانند اعمالی را که از توان انسان خارج است انجام دهند. در واقع، عمده‌ترین شک و تردیدی که در مشاهده یا وجود جنیان وجود دارد امر پنهان بودن آنها از چشم انسانها است که البته از نظر علمی هم توجیه‌پذیر است.

متافیزیک به معنی ماوراء الطبیعه شامل بخشهایی از جهان بیکران است که از حوزه درک حواس 5گانه ظاهری ما خارج است.

علم متافیزیک منطبق با فطرت انسانها است و بی‌پایان است. مباحث مهم متافیزیک شامل مبانی، دانش و موجودات متافیزیک است.

موجودات متافیزیک شامل فرشتگان، جن و ابعاد فراطبیعی انسان است.

در بسیاری از کشورها و فرهنگها احضار کنندگان ارواح وجود دارند که وجود این امر  خود به تبع میتواند تائیدی برای وجود جن و جنیان باشد.

در کتاب مقدس قرآن مسلمانان آمده است که جنیان از آتش آفریده شده‌اند، آفرینش آنها به قبل از آفرینش انسان باز میگردد... 

از آنجا که نوع خلقت جنیان با انسانها متفاوت است، مکان و نحوه زندگی و ویژگیهای آنها نیز با انسانها تفاوت بسیاری دارد.

به طور کلی، جن نام دسته‌ای از موجودات فراطبیعی است که بسیاری از ادیان الهی نیز به وجود آن اشاره کرده‌اند و علم نیز در تلاش کشف اطلاعات بیشتر راجع‌ به آن است.

((در مطالعه‌های علمی گفته شده است که جن از پلاسما تشکیل شده است.)) 

در نتیجه علم هم وجود جن رو ثابت کرده

بنابر باورهای دینی، جن قبل از انسان آفریده شده است و تفاوتهای چشمگیری با انسان دارد. 

از طرف دیگر، هرگونه ماده‌ای که دمای بالایی دارد میتواند پلاسما تولید کند.

زیست‌شناسان و محققان احتمال وجود جن و سایر موجودات فراطبیعی را انتزاعی میدانند و آن را مرتبط با متافیزیک در نظر میگیرند.

در واقع در علم متافیزیک، جن یکی از موجودات مهم است.
در بیشتر تحقیقات انجام شده جن را موجودی آفریده‌ شده از آتش در کالبدی فرض کرده‌اند که دارای انرژی است.
 بر باور محققان، جنیان در سطوح مختلفی از انرژی وجود دارند و به همین علت ما نمیتوانیم آ‌نها را ببینیم و کشف کنیم. به بیانی دیگر، جنها در دنیایی موازی با ما زندگی میکنند که ما نمیتوانیم به آن نفوذ کنیم.

فاصله اجزای موجود در پلاسما از طریق نیروهای مغناطیسی و الکترونیکی افزایش مییابد و به دنبال آن تراکم آن کاهش مییابد. فاصله بین اجزای پلاسمای بدون برخورد بسیار زیاد است و به همین علت آنچه که پلاسمای بدون برخورد دارد میتواند به‌ راحتی از اجسام عبور کند.

بر این اساس، برخی افراد هنگام دیدن این موجودات مشاهده میکنند که جنها ناپدید میشوند یا از دیوار رد میشوند.

پلاسما مفهومی مدرن است که به معنای خاص در بیشتر موارد معنی آن با آتش بدون دود همپوشانی دارد. 

گفته شده است که جنها نمیتوانند به طور شفاف انسانها را ببیند و تنها میتوانند انسانها را به شکل تصاویری تار ‌بینند.

همان‌طور که انسانها در بیشتر موارد قادر به دیدن این موجودات نیستند و در مواردی نادر آنها را میبینند. 

جنها نیز نمیتوانند انسانها را همواره رویت کنند و زمانی آنها را میبینند که به دنیایشان نفوذ کنند و برخی از آنها می‌توانند با انسانها ارتباط برقرار کنند. 

در واقع، بیشتر جنها احتمالا انسانها را مانند ارواحی در نظر میگیرند که در دنیای موازی آنها زندگی میکنند.

وقتی تمام دانشمندان وجود یه چیزی رو رد میکنن چطور میشه حرف خامهای نی نی سایت رو قبول کرد .

جمیز رندی جایزه یک میلیون دلاری برای اثبات ماورالطبیعیه گذاشته برید سرچ کنید یه کم تحقیق کنید هیچ کس تو کل دنیا تا بحال نتونسته اثبات کنه چیزی رو هم ثابت نکردن.یه مشت متوهم دورهمن تو نی نی سایت

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
در جهان اطراف، بسیاری از موارد به چشم انسان قابل رویت نیستند اما قدرتشان از انسان بیشتر است. اشعه X، ...

ممنون ایمان اوردیم🙌