زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 عنوان امشب شب آرزو هاست،بزرگترین آرزوتو بگو ؛آمین بگیم | مشاهده متن کامل بحث + 5230 بازدید | 607 پست امشب آرزوت بگو شاید سال دیگه تک شدی و رسیده باشی ب آرزوت .ب امید خدا اول خودم میگم ؛ یه شغل دولتی و ریشه دار پیدا کنم عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 1402/10/28 | 19:41 76 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 دانشگاه فرهنگیان قبول بشمازدواج خوبی داشته باشمامتحان نهایی هارو خوب بدماین ترم معدلم خوب بشهبتونم د ... ب امید خدا تلاش کن میرسی عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 6386 من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ نه متاسفانه شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 واقعا؟میشه منم راهنمایی کنید خیلی دوست دارم باید چیکار کنم با دل و جون عزیزم هر سوالی داری بپرس عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
zire_asemone_khoda عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 1178 من امسال ب ارزوم رسیدم استخدام ارموزش پرورش شدم تو ب ارزوت رسیدی؟ عزیزمممم رسیدی 😍😍😍😍واااای خدای من I love mam0
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 خدایا میدونم همیشه نگاهت به زندگیم بودهولی این روزا دلم خیلی گرفته خودت خودم کن محتاجم به نگات دل همه مون گرفته امشب برات دعا کردم عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 اونی که چشم انتظارشمو ببینم و اینکه بابام حالش خوب شه.. شفای پدرت ب دست امام زمان انشالله عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 اونی که چشم انتظارشمو ببینم و اینکه بابام حالش خوب شه.. پايان چشم انتظاریت انشالله عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 عه تاپیک مال سال قبله.. آره قولشون دادم صداشون بزنم عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 اعصاب آروم به همراه زندگی سالم دعای قشنگیه با قشنگیاش زندگی کنی عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 منو پسرم هم خونه دار بشیم و توخونه ی خودمون زندگی کنیم کنار سلامتی و آرامش🌹🤲 طلاق گرفتی؟طلاقم ، آرزوست عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 دانشگاه دولتی رشته مورد علاقه ام🥲🤲 تلاش کن ب امید خدا خبر قبولیت عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 اخه خیلی آرزو دارم نمیدونم کدومو بگم مهم هاش بگو اونایش ک شبا قبل خواب بهشون فکر میکنی عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1373 بزرگترین آرزوم که مرگه:)ولی امسال برا دوستم آرزو کردم حال دلش خوب شه از ته دل بخنده رابطمون خوب شه ل ... اگه مرگ انتخابی بود .... خیلیامون دکمه خاموش میزدیم براش ولی اجباره زندگی کنیم... تلاش کنیم تا حداقل سخت نگذره برامن عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .