2777
2789
عنوان

اگه میخواین خودتونو بدبخت کنین

411 بازدید | 53 پست

راننده سرویس مدرسه بشین

یعنی یه روز خوش برام نمونده انقد که من این مدت گریه کردم دیگه اشکام درحال خشک شدنن

بچه ها ماشین رو نابود کردن به معنیه واقعی

یه روز جیش میکنن تو ماشین مجبور میشم روکش چرم بندازم یه روز گند میزنن به کفپوش و مجبور میشم کفپوش سه بعدی بندازم یه روز بالا بر شیشه رو خراب میکنن 

یه بار در و خراب میکنن یه بار صندوق عقب خراب میشه از دستشون کل ماشین رو خط انداختن

یه بار یه پسر روانی که خونش پیش مدرسست لاستیکمو زد پنچر کرد چون فقط چند دقیقه ماشین جلوی خونش بود

دیروزم من رفته بودم یه برگه که باید بدیم اولیا امضا کنن رو بدم به همکارم یهو دیدم یه صدای بد اومد

برگشتم دیدم یکی از بچه های سرویس من با سرعت دویده سمت ماشین و در ماشین منو باز کرده زده به یه ماشین دیگه که داشت رد میشد هم در منو داغون کرده هم اون یکی ماشین باید پی دی ار بشه و مقصر هم منم چون در پشت راننده باز شده و ماشین مال منه

هرچی میگم بچه ها از اینور در و باز نکنین وقتی ماشین میاد گوش نمیدن

بین خودشون یه مسابقه گذاشتن هرکی زودتر به ماشین برسه برندست

توروخدا اگه گرسنه هم موندین فکر سرویس مدارس رو هم از سرتون بیرون کنین من هرچی درمیارم خرج ماشین میکنم اعصابم و جسمم و روحم و ماشینم فرسوده شده😢 

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

اوووه فک نمیکردم سرویس انقد دردسر و داستان داشته باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه بد 

نمیشه برای دخترا‌ دبیرستانی برید ؟ 

من دبیرستان سرویس داشتم بچه ها اصلا اینجوری نبودن 

اسی‌ حقوقت

‌چقدره ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌